"Mój pokój" Proszę o przetłumaczenie..

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę o pomoc w przetłumaczeniu pracy pt. "Mój pokój". Z góry dziękuje za pomoc.

Mój pokój

Mój pokój jest mały. W moim pokoju są żółte ściany. W moim pokoju znajduje się stół, krzesło łóżko, biurko, komputer, lampa, obraz oraz regał. Regał stoi z prawej strony. Łóżko stoi po lewej stronie. Stół stoi pomiędzy łóżkiem a regałem. Przed stołem stoi krzesło. Na stole stoi komputer. Za stołem stoi lampa. Nad łóżkiem wisi obraz. Mój pokój jest bardzo przytulny.
Dzięki za szybką i prawną odpowiedź..
Mein Zimmer ist klein. Es hat gelbe Wände. In meinem Zimmer befinden sich: ein Schreibtisch, ein Stuhl, ein Bett, ein Computer, eine Lampe, ein Bücherregal und zwei Bilder. Der Bücherregal steht auf der rechten Seite. Mein Bett befindet sich auf der linken Seite. Der Schreibtisch steht in der Mitte, zwischen dem Bett und dem Bücherregal. Vor dem Schreibtisch steht der Stuhl. Auf dem Schreibtisch steht der Computer. Hinter dem Bett steht die Lampe. Über dem Bett hängen die Bilder. Mein Zimmer ist sehr gemütlich.
Dzięki ;)

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie