List PILNE!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę o napisanie listu!
Napisz list formalny do Związku Lekarzy niemieckich, w którym napiszesz o tym jak żyją Polacy(zdrowo, czy nie) oraz ocenisz ten styl życia!
-opiszesz co Ty robisz aby prowadzić zdrowy tryb życia i co sprawia ci największe trudności
-wyrazisz swoje zdanie dot. palenia papierosów oraz je uzasadnisz
-napiszesz o zagrożeniu wynikającym z palenia papierosów, a także przedstawisz argumenty za paleniem osób uzależnionych! od 120-150 słów

Proszę!!!!
chyba zartujesz? forum nei nazywa sie ; odrabiaj moje zadanei domowe a ja dostane super ocene bez kiwniecia palcem ;.)
agatka...napisz przynajmniej polska wersje, albo postaraj sie po niemiecku tak jak umiesz...troche samoinicjatywy, plisssss ;)
a myślisz, że większość rzeczy tutaj to co jest?
Ja nie pomagam w odrabianiu lekcji za leni, ale wiele osób uważa, że na tym właśnie polega pomoc.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie