Proszę o przetłumaczenie. Pilne !

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam serdecznie, jutro zaliczam semestr na studiach i mam do przetłumaczenia krótki tekst. Sama mogła bym sie tym zająć, ale zależy mi aby tekst był w miarę poprawnie przetłumaczony, a sama narobię przy tym sporo byków :/ Dlatego zwracam się do Was o pomoc, za którą z góry ogromnie dziękuję !!!

A oto tekst:

Was ist das Besondere dort?
Die neue Ferienidee. Im Hotel findet man eine optimale Kombination aus Komfort und Gemutlichkeit. Im Dorf bieten grosszugige Appartaments den gemutlichen Rahmen fur die ganze Familie, fur Individualisten und fur Freunde. Uberall Gastfreundlichkeit und Urlaubsspass, Flair und ein tolles Ambiente.

pozdrawiam i czekam :) M.
Was ist das Besondere dort?

Die neue Ferienidee. Im Hotel findet man eine optimale Kombination aus Komfort und Gemütlichkeit. Im Dorf bieten großzügige Appartements den gemütlichen Rahmen für die ganze Familie, für Individualisten und für Freunde. Überall Gastfreundlichkeit und Urlaubsspaß, Flair und ein tolles Ambiente.

(nicht übel...)
napisz jak umiesz i sie to poprawi, bo inaczej nie masz zadnych szans i nie zdasz!
Nie, nie :)
Aby zdać odpowiadam z opisu pogody i dialogów w recepcji, już umiem wszystko na zaliczenie.
Ten tekst mam tylko oddać na kartce już przetłumaczony na polski, nie muszę go umieć :)
p.s. Przepraszam, że napisałam bez 'umlaut'ów', byłam pewna że zrozumiecie ;)
mialem tez na mysli tlumaczenie i potem mozna jeszcze raz sprawdzic!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie