rozprawka ang

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam do napisania roprawkę:
Wiele krajów i miast ubiega suię o mozliwość organizwoania imprez narodowych. podaj dobre i złe strony podejmowania takich przesiewzięc.
Ktoś mógłby pomóc?
No, i gdzie ta twoja rozprawka?
to jest forum języka niemieckiego, my tu szlifujemy German, a jak chcesz English to idź na forum szlifuj swój angielski. Ale tam wątpię, żeby ktoś ci napisał rozprawkę bez wkładu własnego, jak wszędzie... Life is brutal
....and full of zasadzkas and kopas w dupas...
hej, jak nie jest ta praca za dluga, to mozesz mi ja przeslac na maila i sprawdze. Adres maila zobacz pod moim nickiem (kliknij na nick)!
tylko że erste chyba tej rozprawki nie napisała :) wir sollen "gotowca" schreiben :) auf Englisch, glaube ich...
Sollte sie doch was haben, so bin ich lediglich gespannt, was für ein Niveau Englisch betreffend es bei ihr gibt! Ich schreibe sicherlich keine fertigen Arbeiten, aber sehr kurze schon und nur auf Deutsch! ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa