Szybkie przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę przetłumaczcie mi te zdania. To nie jest zadanie domowe tylko muszę się tego nauczyć a sama nie umiem odpowiednio gramatycznie tego zrobić.

1.Na obrazku jest stok narciarski. Dużo ludzi jeździ na nartach. W tle widać góry i domy. Jest tam zimno.

2.Na obrazu jest jezioro. Na pierwszym planie widać zagłówkę a koło niej dwójkę ludzi. Świeci słońce

3.Na obrazku jest plaża. Na pierwszym planie są dziewczynki które bawią się piaskiem. W tle widać chłopców kąpiących się w morzu. Jest gorąco i świeci słońce.

Bardzo proszę o pomoc bo nie mogę ułożyć nic co by się nadawało.
ale szybko! Zacki- zacki!
mam napisane tak
1.Auf dem Bild ist ein Skigebiet. Vielen Leuten sind Skifahren. Im Hintergrund sieht die Berge und Häuser. Es sind kalt.
2. Auf dem Bild ist der See. Im Vordergrund sieht die Segelboot und die zwei Leute neben ihr. Die Sonne scheint.
3. Auf dem Bild ist der Strand. Im Vordergrund stehen die Mädchen, die mit dem Sand spielen. Im Hintergrund zeight Jungs im Meer Badenden. Es ist heiß und die Sonne scheint.

i nie wiem czy to mniej więcej dobrze.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie