Zadanie do rozwiazania, pilnie prosze o pomoc :D

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam, otóż jestem kompletna noga z Niemieckiego, i potrzebuje Waszej pomocy, dostałem takie małe zadanie, a konkretnie mam uzyć te słowa w zdaniu i z tymi koncówkami(?):
-Das Buch,
-Der Pullover,
-Ain (?) Stuck Torte,
-Die Noten,
-Der Claun,
-Das Computer,
-Das Bieef(?),
-Das(?) Junge,
-Die Flashe,
-Das Eis,

*(?) tam gdzie to jest, nie jestem do końca pewien czy dobrze to napisałem.
Jestem gotów kupić doładowanie za 5zl :D.
Po prostu trzeba ułożyc zdania z powyzszymi słowami. Jak by co ([gg] ) I na prawde prosze o szybko odpowiedz zalezy mi na czasie :D
Taki mały bonus: Jak jest "Sprzątać pokój" po Niemiecku?

Pozdrawiam,
Nayss
Kochany śpiochu! Szkoda, że nie masz w domu internetu, bo wtedy miałabyś dostęp do wszystkich słowników świata. Pilne? O tej porze? Gdzie ty się urodziłaś?
Kochany śpiochu! Szkoda, że nie masz w domu internetu, bo wtedy miałabyś dostęp do wszystkich słowników świata. Pilne? O tej porze? Gdzie ty się urodziłaś?
Bo Translator mi wszystko przetłumaczy, jak bym znalazl to bym nie pytal, pozatym skoro nie chcesz mi pomoc to po co piszesz? Nie zawracal bym Wam dupy, jak bym mogl to zrobic Sam, prosze o odpowiedz.
http://img19.imageshack.us/img19/4968/bartgoogle.png
Pozatym, jak by translatory były takie zajebiste to po co by było te forum? Nie zgrywaj cwaniaka, okey? Po prostu wyjdz, jednego idiote mniej.
ein Stück Torte czy mam ukladac zdanie
Ja się wcale nie zgrywam. Ja taki jestem. Tacy idioci, jak ja, są bardzo światu potrzebni, żeby inni idioci się wreszcie kiedyś puknęli w pałę! A wyjść nie mogę, bo jestem w środku. Kapisko?
diego-babao, masz układać zdania, ale to szybko, bo cię ten leniwiec pięciopalczasty też od idiotów nawyzywa. Nie widzisz, że dostał zadanie do zrobienia, czy co?
btw. "sprzątać pokój" = możnaby "Frieden putzen"
bongo- haha :D:D to ostatnie zdanie super :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka