Potrzebuje tekstu po niemiecku!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Potrzebuje jakiejs czytanki lub tekstu tak na pół strony po niemiecku. Z góry dziękuje
Popatrz na tą stronkę. Ale pooglądaj dokładniej i głębiej. Może znajdziesz coś, co ci podpasuje?
http://niemiecki.cp.win.pl/content/section/3/40/
A, jeszcze dokładniej, to tam:
http://niemiecki.cp.win.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=3&id=83&Itemid=40
edytowany przez zochama: 22 sty 2011
dzięki Ci bardzo:)
Nie dziękuj mi. Dla mnie największa podzięka jest wtedy, gdy wreszcie zaczniesz się mocować z niemieckim. Po polsku potrafimy jakoś. No, to forum jest tu przecież w tym celu. Szlifowanie.
edytowany przez zochama: 22 sty 2011
Ehh... Zdaje się, że mówię po polsku od urodzenia, ale tego co ten facet pisze to ja nie rozumiem.

Naśmiewa się z tego, że ktoś po niemiecku nie potrafi czegoś napisać, a sam po polsku pisze takie rzeczy, że nic, tylko trząść się ze śmiechu :D
tobie się tylko zdaje, nawet ci się zdaje, że ty się ze śmiechu trzęsiesz.
No teraz to nie wiem co napisać. :D Profesor Miodek by zawału dostał.
Geh zu deinen neofaschos und nerv nicht. Masz przesrane dogłębnie, nix kapiert?
Ale co Ty mi możesz zrobić?
dito :)
To jest bardzo dobre świadectwo dla Lukara-Administratora. Bo jego forum rozprzestrzenia neofaszystowskie poglądy i widać od razu, że jest nasycone tymi anty-niemieckimi typkami, co mają betonowe brązowe głowy. Nawet Tutor Neo_Adonis się pod tzym podpisuje. A Lukar toleruje te przeciw nacjonalistyczne podskoki śmierdzących polskich gnojów.
Lukar!
Bardzo dobrze robisz, że ich tolerujesz. Mam nadzieję, że twoi pracodawcy też są takimi neofaszystami. Szczególnie facebook. Muszę do nich zameldować, że u ciebie jest centrala neofaszystów. Zobaczymy, czy ci to będzie smakowało. Badziewie!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie