Kochana Zosienko tu twoj Diego8!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

zosiu bardzo pilnie potrzebuje link do nauki jezyka niemieckiego, ty ich tyle podawalas a ja glupolek tylko pare zapisalam a tego najwazniejszego nie to byla strona na ktorej byly wyrazy i chyba z obraskami a przy tym obrasku byl glosnik i mozna bylo posluchac jak sie wymawia ten wyraz, blagam cie na moich poobbijanych kolanach podaj mi ten link i wszystkie inne ktore bylyby przydatne do nauki jezyka niemieckiego dla osmioletniego chlopca z Polski ktory jest zagubiony w schkole z mathematyki jest super ale z niemieckiego ma problemy blagam cie zosienko te adressy potrzebuje dla rodzicow
z poszanowaniem i z uklonami i cmok cmok Diego8
Przyszła koza do woza?
A potem obrzygasz mnie znowu od góry do dołu?
Bo, taka guuuupia, to ja już nie jestem. No, może guuuupia, ale tak - tojużnie!
zosiu rzygalam na ciebie oj rzygalam ale blagam cie podaj mi te linki tak naprawde to pomozesz chlopaczkowi a nie mnie
zosiu przyrzekam ze nie bede na ciebie od gory do dolu rzygac wycofalam sie z tego forum a na innych forach nudy na pudy tu moglam przynajmniej rzygac ale tego tez juz nie robie bo mi sie to znudzilo a adressy mozesz podac
bez praczy nie ma kołaczy
Cytat: hammel

zosiu co mam zrobic zebys mi te adressy podala
zosiu blagam cie na moich poobijanych kolanach pomoz chlopaczkowi on jest jeszcze malutki i ci nic nie zawinil to ja rzygalam tylko ja a nie on
zosiu co mam zrobic wstretna babo w reke moge cie pocalowac tylko podaj mi te linki
Cytat: Diego8
Po prostu ruszyć własną dupeńkę. Nichts mehr. A ty już rzygasz dalej.
Cytat: Diego8
Po prostu ruszyć własną dupeńkę. Nichts mehr. A ty już rzygasz dalej.

babo wstretna te linki byly u moko a tam nie mam dostepu
jestem dozywotnio wyrzucona
http://www.goethe-verlag.com/book2/PL/PLDE/PLDE002.HTM
Cytat: Setzeruber
http://www.goethe-verlag.com/book2/PL/PLDE/PLDE002.HTM

dzieki wielkie Setzerüber chyba ucaluje cie w buzke dzieki dzieki dzieki
dzisiaj całuję, a jutro ty wredny, wstrętny Akon1, zobaczysz sam, stara, zgrzybiała, stetryczała nauczycielko.
dzisiaj całuję, a jutro ty wredny, wstrętny Akon1, zobaczysz sam, stara, zgrzybiała, stetryczała nauczycielko.

jestem z zawodu nauczycielka ale teraz pracuje jako logopeda a hannes uratowal mnie przed zgorzknieniem i stetryczeniem cmok cmok dla hannes ile on ze mna musi wytrzymac to tylko on sam wie biedak i tak od 20 lat
ale masz racje zosienko ja juz taka jestem dzisiaj cmok cmok a jutro ty wstretna zosiu no trudno juz taka zostane
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie