opis wymarzonego domu. przetłumaczyć

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Cześć
Bardzo proszę o pomoc, jeśli są tu osoby którym język niemiecki nie sprawia problemów.. Mam do napisania opis wymarzonego domu. Napisałam to po polsku i bardzo proszę o przetłumaczenie.

Mój wymarzony dom jest duży, otoczony pięknym ogrodem i położony na przedmieściach dużego miasta. Ma garaż i basen. W ogrodzie rośnie wiele kwiatów, są także drzewa i krzewy. Dom jest piętrowy. Na parterze znajduje się salon, wyposażony w wygodne sofy i fotele, duży telewizor a także kominek. Obok salonu znajduje się kuchnia i jadalnia. W kuchni znajdują się nowoczesne sprzęty ułatwiające przygotowywanie posiłków oraz sprzątanie po nich. W jadalni stoi duży, okrągły stół. Na parterze jest także łazienka z wielką wanną. Na piętrze znajduje się mój pokój. To niewielkie pomieszczenie. Znajduje się tam wygodne, duże łóżko. Pod oknem stoi biurko. Przy ścianie stoją meble, a na nich dużo książek. Na parapetach stoją kwiaty. Na ścianach wisi kilka obrazów. Obok mojego pokoju znajduje się garderoba oraz łazienka. Są tam też pokoje gościnne, wyposażone w meble wypoczynkowe. Z mojego pokoju jest wyjście na taras. Ściany mojego wymarzonego domu pomalowane są na ciepłe kolory - beżowy, pomarańczowy, żółty. Lubię przestronne i jasne pomieszczenia, dlatego dom posiada duże okna. Dom ogrodzony jest wysokim żywopłotem.

Bardzo proszę o pomoc;)

»

Brak wkładu własnego