Zadanie- ze sportu.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam.
Mam ogromną prośbę, chodzę do 1 liceum nigdy w życiu się nie uczyłem niemieckiego
a Pani profesor zadała nam zadanie o treści: opisz sport który uprawiasz. Potrzebuję żeby ktoś mi przetłumaczył tekst, ponieważ ja z niemieckiego jestem zielony i nie potrafię tego zrobić.Liczę na Waszą pomoc.

Od 3 lat trenuje taniec towarzyski, jest to moja pasja. Składa się on z tańców latynoamerykańskich i standardowych. Trenuje 4 razy w tygodniu po 2 godziny.
Biorę udział w wielu turniejach tanecznych reprezentujac miasto czy kraj, moim najwyższym osiągnieciem jest zdobycie tytułu wicemistrza okręgu śląskiego.
Moim największym marzeniem związanym z tańcem jest osiągnięcie najwyższej klasy tanecznej " S ". NIe wyobrażam sobie życia bez tańca to jest coś co kocham.
Cytat: sebko123
Potrzebuję żeby ktoś mi przetłumaczył tekst,...
Zadania typu "zrób to za mnie" należy umieszczać w dziale "Brak wkładu własnego".
Spróbowałem to przetłumaczyć i proszę o poprawienie wszystkich błedów ponieważ jak wspomniałem nie znam się totalnie na tym języku wraz z siąstrą tłumaczyłem ale nie wiem czy jest to poprawne.

3 Jahre Traineren Gesellschaftstanz, es ist meine Leidenschaft.Es besteht aus einem lateinamerikanischen und Standard-Tänze.Er trainiert vier Mal pro Woche für 2 Stunden.Ich in vielen Turnieren teilnehmen,
Vertretung Stadt oder das Land,meine höchste Errungenschaft ist verdienen den Titel des vizemeister Bezirk schlesier.Mein größter Traum ist es,erreichen die höchste Rang des Tanzes, "S".Ich kann mir nicht vorstellen, ein Leben ohne Tanz Das ist etwas, das ich liebe.
Siostra się nazywa Google z panieńskiego?
Mój znajomy Dr. Google robi to tak:

3 Jahre Ausbildung Gesellschaftstanz, es ist meine Leidenschaft. Es besteht aus einem lateinamerikanischen und Standard-Tänze. Er trainiert vier Mal pro Woche für 2 Stunden.
Ich nehme an vielen Turnieren, stellt Tanz der Stadt oder Land, meine höchste Errungenschaft Gewinn der Vize-Distrikt von Schlesien ist.
Mein größter Traum ist mit dance dance class Leistung, "S" verbunden. Ich kann mir nicht vorstellen, ein Leben ohne Tanzen ist etwas, das ich liebe.
Tak z siostrą, z google ? tak z google. I co z wiązku z tym? Forum chyba stworzone do pomocy a nie do głupich odpowiedzi ? masakra.
Sebko, dzieciątko Jezus, Guglego nie poprawiamy. Masakra.
Twoje podejście do sprawy było z gruntu głupie i teraz masz, co chciałeś.
Forum nazywa się: Szlifuj swój niemiecki. Nie guglego niemiecki. Swój!
Nic nie kminisz?
To w związku z tym. Oszustwa - nienawidzę!
btw. masz wgl szczęście, że tyle odpowiedzi dostałeś w dziale "brak wkładu własnego". ale to tylko dla Allgemeinbildung.
Ale na pomoc chyba można liczyć jeśli się nigdy nie miało styczności z językiem niemieckim ? jak mam stworzyć własny tekst nie znając tego języka ? Fajna pomoc.
btw. "Brak wkładu własnego" nazwa mówi sama za siebie to chyba w tym dziale znajdują się właśnie takie teksty które wymagają prztłumaczenia a nie "szlifu" ?
Masz rację. 100%
Czekaj w nadziei, że ktoś za ciebie poprawi guglego.
Może za rok się spotkamy...
Żalosny/a jesteś
ja? Kto zaczął? Ja?
Ale na pomoc chyba można liczyć jeśli się nigdy nie miało styczności z językiem niemieckim ? jak mam stworzyć własny tekst nie znając tego języka ? Fajna pomoc.

A co kogo to obchodzi!
Kłamiesz - sprawa z google.
Czego oczekujesz? Że ktoś za ciebie robotę odwali? Śmieszna jesteś.
jak mam stworzyć własny tekst nie znając tego języka ?
Pan Bóg też się nie znał, co stworzył. Gdyby miał wtedy Googla, to by wiedział, jak się toto robi.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa