Potrebuje bewerbungu do pracy w niemcech

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam,
potrebuje bewerbungu do pracy w hotelu, po niemiecku.. aktualnie jestem zatrudniona w hotelu, ale chce sie przeniesc.. rozumiem i mowie po niemicku ale nigdy sie go w szkole nie uczylam i nie umiem pisac.. prosze o pomoc..
takie rzeczy znajdziesz w google wpisz Bewerbung als Hotelfachfrau i mozesz sobie cos wyszukac napisac i dac tu do sprawdzenia i poddac do dyskusji
edytowany przez Diego44: 11 lip 2012
Cytat: Diego44
takie rzeczy znajdziesz w google wpisz Bewerbung als Hotelfachfrau i mozesz sobie cos wyszukac napisac i dac tu do sprawdzenia i poddac do dyskusji
znajdziesz, jak wpiszesz, ale wpisac ktos musi bo nie znajdziesz
wpisywalam. dzieki. tyle to sama wiedzialam.
Cytat: NadiaP
wpisywalam. dzieki. tyle to sama wiedzialam.
Skoro tak, to powinnaś już mieć bardzo fajnego bewerbunga. I, czego się teraz tak najeżasz?
Napisałaby go po polsku, to może by i poszło...
mam juz, tylko takie srednie.. bo nie umiem po niemiecku pisac, i czytanie tez mi nie idzie ale powinno mi wystarczyc.. dzieki za informacje..
Temat przeniesiony do archwium.