moje ferie w Holandii , ktoś przetłumaczy ?

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam wszystkich .Pilnie potrzebne mi tłumaczenie poniższego tekstu:W tym roku ferie spędziłam u taty , który mieszka i pracuje w Hadze , w Holandii. Zimowa aura nie sprzyjała częstym spacerom. Mieszkaliśmy nad Morzem Północnym , więc spacerowałam po plaży , obserwując morskie ptaki i zimowy zachód słońca.Większość czasu spędzałam w domu ze względu na silne i zimne wiatry wiejące od morza . Zwiedziłam również Muzeum Madame Tussauds w Amsterdamie , w którym znajdują się woskowe figury znanych w świecie ludzi np.Barack Obama , Brad Pitt i wiele innych. Zwiedziłam część miasta .Holenderskie miasta są gęsto i ściśle zabudowane .Podziwiałam również sieć kanałów rzecznych , które często usytuowane są ponad powierzchnią ziemi tworząc dziwny dla mnie widok. Holandia to piękny kraj. Dzięęęęęęęęęęki
Cytat: emalak0
Witam wszystkich .Pilnie potrzebne mi tłumaczenie poniższego tekstu...
Witam! Szukałam i nie znalazłam.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa