Katedra w Kolonii

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Potrzebuję długiego opisu Katedry po niemiecku. TYLO NIE Z INTERNETU! :)
wicia?
Nudzisz, leniu.
Leniuu? jasne ułóż samemu 2 strony opisu zabytku jeśli się jest na poziomie początkującym w niemieckim -.- A w Google Tłumacz to nawet nie warto zdania przetłumaczyć -.-
Cytat: wiktoria1094
Leniuu? jasne ułóż samemu 2 strony opisu zabytku jeśli się jest na poziomie początkującym w niemieckim -.- A w Google Tłumacz to nawet nie warto zdania przetłumaczyć -.-
a s kąd wiesz?
bo wiem jak działa Google Tłumacz (chyba w przeciwieństwie do Ciebie), że jedno zdanie jest dobrze...następne już nie..
bo wiem jak działa Google Tłumacz (chyba w przeciwieństwie do Ciebie), że jedno zdanie jest dobrze...następne już nie..
g.. ty wiesz, nudziaro
skąd ta pewność?
skąd ta pewność?
widać
dużo też wiem o Tobie po tej kulturze wypowiedzi
dużo też wiem o Tobie po tej kulturze wypowiedzi
nudzisz, leniu
skoro tak nudzę to po co tu siedzisz inteligencie?
skoro tak nudzę to po co tu siedzisz inteligencie?
g.. cie to obchodzi
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia