Czy wolałbyś mieszkać na wsi czy w małym miasteczku - opowiadanie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam, będziecie mogli Państwo mi napisać opowiadanie czy wolałbym mieszkać na wsi czy w małym miasteczku? Ja wolałbym mieszkać w małym miasteczku. Opowiadanie na poziom 1/2 gimnazjum. Prostych 15 zdań :)
Pozdrawiam :)
Moglibyśmy, ale mamy w zakładce "Nauka" takie gotowce, to, czego mamy się pocić dla Gekko?
Nie rozumiem. Bardzo mi na tym zależy. A jeżeli chodzi o nazwę "Geek" to chodzi o matematykę, chemię, biologię i fizykę, natomiast nie j. niemiecki :)
Pozdrawiam :)
Nie rozumiesz?
To włącz żarówę i przeczytaj jeszcze raz.
Nie zrozumiesz jeszcze?
To czytaj tak długo, aż zrozumiesz, bo wszystko dokładnie napisałem.
Nie rozumiem po co tak ironia "Gekko"
Steuerbefreiung für Alte, Arbeiter, Familien, Schüler und Kaninchenzüchter
edytowany przez klemens001: 02 lut 2014
Z góry chciałbym przeprosić za moje zachowanie, ponieważ nie jestem u "siebie" jak to się mówi :)
Cytat: CarMatthewGeek
Z góry chciałbym przeprosić za moje zachowanie, ponieważ nie jestem u "siebie" jak to się mówi :)
To dojdź do siebie.

chłopie weź się w garść
większość dziewczyn, które tu zaglądają ma większe jaja niż ty
Z góry chciałbym przeprosić za moje zachowanie, ponieważ nie jestem u "siebie" jak to się mówi :), a jak nie jestem u siebie, to lasse ich die Sau raus!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia