Prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo prosze o przetłumaczenie mi tego na niemiecki - jest to dla mnie bardzo ważne . Z góry DZIEKUJE :)
Cześc Monika
Na poczatku mojego listu chce Cie przeprosić , że tak długo nie odpisywałam na Twój list , w ramach moich przeprosin chce cię zaprosic do mnie na ferie zimowe , które w Polsce trwaja od 29 stycznia do 15 lutego . Jak wiesz mieszkam w Krakowie . Jest to piekne miasto położone w południowej polsce nad brzegiem Wisły, w poblizu Tatr Wysokich. Do Krakowa możesz przyleciec bezposrednim samolotem z Berlina , lub pociągiem z przesiadką w Poznaniu . W Krakowie zawsze sie cos dzieje ! Imprezy kulturalne uzupełniają obfity program teatrów , kin sal koncertowych . Chętnie oprowadze cie po moim miescie i poznam z moimi przyjaciólmi . Mam nadzieje ze przyjmniesz moje zaproszenie .

PS. Pozdrów swoich rodziców

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa