Pomocy!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Cześć mam proźbe...napisałam prognozę pogody po niemiecku ale mam problem z przetłumaczeniem jej...:(...czy moglibyście mi pomóc??
To jest ten tekst...

W czwartek pogodnie,tylko na wschodzie i Małopolsce,a pod wieczór na Pomorzu Zachodnim pochmurno z opadami deszczu.Do południa lokalnie mglisto.Temp maks.od 7st C na północy do 10st C na Podkarpaciu.Wiatr na ogół słaby z kierunków południowych.
Am Donnerstag ist es heiter nur in Osten und in Kleinpolen und am Abend na Pomorzu Zachodnim ist es wolkig und es regnet. Bis Mittag ist es neblig. Die höchste Temperatur ist von 7c im Norden bis zum 10c na Podkarpaciu. Der Wind ist schwach.
Dziękuje ślicznie:*
nie ma za co:D

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia