ktos ma pomysl? :) :) :)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

hej :) musze po niemiecku opracowac jakis fajny temat przed cala klasa...moze ktos mi pomoze wpasc na jakis fajny temacik? ostatnio opracowywalam pedofilie... i temat o tatulazach :) ysle o czyms w stylu aborcji, homoseksualizmie itd.... oboejtnie :) w kazdym badz razie zeby ciekawe bylo :) pozdrawiam
również przyłączam sie do pytania, ja muszę zrobić coś na zasadzie całej lekcji, 45 min. tematyka dowolna (wypadalo by aby byla jakas interesująca), wiecie moze jak powiennienem przedstawic taką lekcję? tak aby i Pani sie podobalo i uczniowie sie czegos nauczyli. pozdrawiam1
ja mialam o tatulazach i o pedeofilach i ci powiem ze calkiem niezle bylo :) kolezanka miala o aborcji i tez fajnie. U mnie wyglada to tak... np napisze ci na podstawie tematu o tatulazach..na poczatku wypisalam slownictwo na tablicy, nastepnie zadalam pytanie ucznia czym jest tatulaz.. kazdy odpowiadal. potem kontynuowalam i zadalam kolejne pytanie jakie znaja rodzaje tatulazu.. wypisalam na tablicy, mozesz pokazac zdjecia tatulazy (jesli o aborcji to zdjecia jak to sie odbywa..naprawde szokujace) i u mnie to tak mniej wiecej wyglada.Albo kara smierci...tez fajny temat..niestety u mnie to juz bylo i musze cos nowego wymyslic. pozdrawiam

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie