pilne !!! PROSZę O POMOC KOCHANI!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam was moi drodzy :) Proszę o pomoc!!! Mam przygotować na jutro wypowiedź o skateboard czyli jeździe na desce. Przygotowałem coś takiego. UPRZEDZAM żE JESTEM SłABY Z NIEMIECKIEGO. Tam gdzie jest po polsku to proszę o tlumaczenie. Tam gdzie jest po niemiecku to proszę o sprawdzenie.

Witam!! Nazywam się Dawid i jestem chlopakiem z ameryki. Lubię jeździć na desce. W polsce deska jest słabo popularna wieć postaram się wam coś o niej więcej powiedzieć. Sie kommen Skateboard aus Amerika. Rozpocząl się w ok. 60 latach. Auch di Bretter wurden immer besser. Heute sind sich aus Aluminium, Plastik und Fieberglass. Besonders bei den Kids in den GroStdtän sind Skateboards in moment wieder Total. Man darf Skateboards nicht auf der Straße. DZięki za wysłuchanie. proszę o dopisanie czegoś do tego tekstu, MOGą BYć PROSTE ZDANIA

WIEM żE ZNAJDZIE SIę OSOBA NA TYM śWIECIE KTORA MI POMOżE, I WYKAżE SIę DOBRą WOLą. POMGLI I TOBIE POMóż INNYM.

Wiem że to jest trudne ale wierze w was!!!!!

WIELKIE DZIęKI!!!
!!!!!!!!??? was hälst Du davon, ein wenig zu üben - weniger mit dem Skateboard und mehr die Sprache ?

LG
O co chodzi??
o to, ze ta niemiecka czesc wyglada jak z maszyny, a reszta jest po polsku.
Bardzo chetnie sprawdzam teksty, ale w tym wypadku jest to odwalanie zadania za kogos.

Nie chcialam Cie urazic - to tylko moje zdanie.
Tylko zrozum że ktoś jest słaby z niemeickiego jak ja i sobie rady nie daje. Te wstawki po niemiecku SąDZIłEM żE BęDą POTRZEBNE I NA PEWNO SIę KOMUś PRZYDADZą!!! Są TO FRAGMENTY TEKSTU KTóRY ZNALAZłEM W INTERNECIE, WYBRAłEM TYLKO FRAGMENTY. Proszę o wyrozumiałość!!
O.K. - wypoc cos sam ( nie z maszyny ) i sprawdzimy, w porzadku ?
Dobra sprobuje. Ale nie oczekuj cudów i liczę że ktoś to sprawdzi!!
za godzine wroce.

zamelduj sie jak chcesz z tym tekstem na [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie