opis lata

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo was prosze o przetlumaczenie mi tego tekstu bo mam na jutro go przygotowac on nie jest na ocene ale chce dobrze wypasc..... Dzieki serdeczne

Lato zaczyna się 21 czerwca i trwa trzy miesiące. Noce staja się krótsze, a dnie dłuższe. Dzieci jeżdżą nad jezioro gdzie grają w siatkę, pływają i się opalają. Lato jest bardzo ciepłą i nie zawsze słoneczną pora roku.

Jeszcze raz serdeczne dzieki...... :):)
Der Sommer beginnt am 21. Juni und dauert 3 Monaten. Die Nächte sind kürzer, dagegen die Tage sind längere. Die Kinder fahren am See wo in Volleyball spielen,schwimmen und sonnen sich. Der Sommer ist sehr warm und nicht immer sonnige die Jahreszeit.

............................
Ich weiß nicht ob das richtig ist...aber eine 1 wirst du ganz bestimmt nicht bekommen^^
Bitte um Korrektur.
............................
Bardzo was prosze o przetlumaczenie mi tego tekstu bo mam na jutro go przygotowac on nie jest na ocene ale chce dobrze wypasc..... Dzieki serdeczne

Lato zaczyna się 21 czerwca i trwa trzy miesiące. Noce staja się krótsze, a dnie dłuższe. Dzieci jeżdżą nad jezioro gdzie grają w siatkę, pływają i się opalają. Lato jest bardzo ciepłą i nie zawsze słoneczną pora roku.

Der Sommer beginnt am 21. Juni und dauert drei Monate. Die Nächte werden kürzer und die Tage länger. Die Kinder fahren an den See, wo sie Volleyball spielen, schwimmen und sich sonnen. Der Sommer ist eine warme und nicht immer eine sonnige Jahreszeit.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia