Mokotow prosze zlituj sie ostatni raz

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Prosze przetlumacz mi to:Moim zdaniem konflikty miedzy dziecmi a ich rodzicami byly sa i beda zawsze. Konflikty te spowodowane sa różnymi cechami charakteru i osobowością. W każdej rodzinie sa czeste klotnie ale szybko sie o nich zapomina. Uważam że aby ograniczyc ilośc kłótni rodzinnych należy ustalić prawa i obowiązki wszystkich członków rodziny.
"ostatni raz"?

Muß ich aufhören? :-))

Im Ernst - keine Chance - ohne Fleiß kein Preis.
prosze bo musze to dzisiaj skonczyc...
Gdzie bez czynu sama rada,
Biada radźcom, dziełu biada.
Przeciez sie staram... ale naprawde jestem juz zmeczony , pomoz mi prosze...:)
no chance ... tez jestem juz zmeczony :-(((
A sprawdzilbys mi jakbym sam to napisal bo juz czesc napsialem ale meczy sie od 30 minut...?
nie pytaj - zrob - ktos sprawdzi... nie ja sam na tym swiecie...
Ich finde , dass Konflikten zwischen und Kinder war,sind und werden. Die Konflikten verursachen verschieden Merkmal Charakter und Temperament. In Familie sind oft konflikte ,aber rasch sich um vergessen. Ale tego juz nie umiem: Uważam że aby ograniczyc ilośc kłótni rodzinnych należy ustalić prawa i obowiązki wszystkich członków rodziny
Ich finde, dass Konflikte zwischen Eltern und Kindern waren, sind und sein werden. Die Konflikte haben ihre Ursache in den unterschiedlichen Charaktermerkmalen und Temperamenten. (In Familie sind oft konflikte ,aber rasch sich um vergessen. =???)

Uważam że aby ograniczyc ilośc kłótni rodzinnych należy ustalić prawa i obowiązki wszystkich członków rodziny

Ich bin der Ansicht, die Rechte und Pflichten aller Familienangehörigen sollten festgelegt werden, um Streitigkeiten zu vermeiden.

:-)
dziekuje...:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie