przetłumaczenie opisu obrazka na niemiecki

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Prosze o przetłumaczenie mojego obrazka,błagam!
a wiec:Na obrazku widze rodzinę która spędza razem wolny czas.Wyglądają na bardzo szczęśliwych.Biegają po plaży.Mężczyzna i kobieta trzymaja w ręce kolorowy latawiec.Myślę żę spędzają razem wakacje.Na pierwszym planie widać ich mała córeczkę która ma niebieską bluzkę i spodnie.dalej widać mężczyznę który ma na sobie czerwoną koszulkę,a kobieta żółtą z kwiatkiem na środku. Obydwoje mają jeansy.
może chociaż spróbuj coś napisać, a ktoś Ci to tu sprawdzi.
każdy ma jakieś zadanie i gorzej czy lepiej sobie z nim radzi, ale skoro jesteś na etapie opisywania obrazka, oznacza to tylko jedno, że coś powinnaś umieć. odrobinę zaangażowania, a zostanie to docenione.
matko. nie mogę z takich ludzi jak ty.
żeby zapobiec zakładaniu trzeciego tematu, napiszę to, bo chyba nie ma sensu zmuszać cie wysilku umysłowego. nie chcesz to nie, ale jezyk to nie tylko odwalanie zadan domowych, to przede wszystkim rozmowa i konwersacja. a żeby w tym być dobrym, trzeba nauczyć się pisać.
skoro nie chcesz, to nie.

auf dem Foto sehe ich eine Familie, die ihre Freizeit zusammen verbringt. Sie sehen glücklich aus. Sie laufen a Strand. Ein Mann und eine Frau halten einen bunten Drache. Ich glaube, dass sie ihre Ferien zusammen verbringen. Auf dem ersten Grund sieht man ihre kleine Tochter, die eine blaue Bluse und eine Hose anhat. Man sieht auch, dass der Mann ein rotes T-shirt anhat, und dass die Frau ein gelbes T-shirt mit einer Blume anhat. Beiden haben auch Jeans.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego