Bardzo proszę o pomoc!!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Uczę sie niemieckiego dopiero pół roku i mam napisać na wtorek jak spedzam czas wolny i to ma być w czasie terażniejszym tylko ja poniemiecku ani be ani me błagam pomóżcie mi bo już siedze nad tym kilka godzin i nic nie mam. Moze być byle co prosze....
W wolnym czasie czytam bardzo dużo książek o tematyce medycznej, słucham dobrej muzyki i gram na komputerze. Codziennie uczę się grać na gitarze, po to by w przyszłości spełnić swoje marzenia. Często jeżdżę na rowerze, chodzę na basen i uprawiam różne sporty. W każdy czwartek chodzę na zajęcia szkolnego klubu sportowego gdzie trenuję siatkówkę. W weekendy spotykam się z przyjaciółmi, gdzie robimy wspólne wypady na zakupy. W niedziele i .święta spotykam się z całą rodziną, jedząc wspólny obiad. W ferie dużo czasu spędzam na oglądaniu filmów. Staram się także, w tym czasie rozwiązywać dużo łamigłówek i gier logicznych, ale tez chce dobrze wypocząć. W wakacje razem z całą rodziną wyjeżdżam na różne wycieczki krajobrazowe, zwiedzając ciekawe zakątki Polski. Jeżdżę też na obozy i kolonie gdzie poznaje dużo koleżanek i kolegów.
chodzi mi o taki tekst... prosze

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa