Wie findest du Sport?

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam wszystkich!
Moja nauczycielka od języka niemieckiego nie umie uczyć... Daje tylko zadania domowe, pyta i robi sprawdziany... Z tego moja prośba o zrobienie zadania domowego, które brzmi następująco:

Wie findest du Sport? (10-15 Sätze)
Należy przy tym uwzględnić:
- Magst du Sport?
- Treibst du Sport?
- Treibst du | Freizeitsport?
| Leistungssport?
- Warum soll man Sport treiben?
- Welche Sportarten findest du interessant?

Z góry dziękuję za pomoc.
Czytałem inne temety w tym dziale, w których proszą o pomoc i zobaczyłem niezbyt pozytywne odpowiedzi. Żeby się wziąść do nauki, a nie tylko czekać na gotowe. Dlatego ja oferuję swoją pomoc z matematyki [email] Niemieckiego się poprostu nie nauczę w tym liceum, z taką nauczycielką, jaką mam obecnie. Możecie mi nie wierzyć, ale mam nadzieję, że jak napiszę, że jest ona starą panną, to zmienicie nastawienie do mojego zadania.

Z góry bardzo dziękuję.
Co rozumiesz pod pojeciem "POMOC" ?
i myślisz, że głupie dowcipy na temat nauczycielki coś ci pomogą? gratuluję poziomu
To nie są głupie dowcipy na temat nauczycielki... Ona na prawdę jest starą panną i nie da się z nią dogadać. W liceum do którego chodzę są 2 germanistki. Ja dostałem tą, która nie umie uczyć.
@up
Jeżeli nie chcesz pomóc, to nie pisz nic... Poniżanie innych sprawia Ci przyjemność? Gratuluję poziomu...
nikt cie tu nie poniza. to ty probujesz wmowic innym wyrzuty sumienia, ze nie ODWALA ROBOTY ZA CIEBIE - przestan !!!!
Du hast Recht!Bravo!
chamstwo się tępi - jak cię tego nie nauczyli w domu, to tu się nauczysz
Nie widzicie, że zaoferował pomoc z matematyki?
widzimy, ale co to ma do rzeczy? chyba nie wiesz, o co chodzi.....
Nikt kogo chcesz znać: Dlatego będę tępił chamstwo, a zacznę od ciebie... Jesteś tak niedojebany, że nie chce mi się już komentować tego co piszesz i włóżcie sobie to forum głęboko do dupska! Poprosiłem o pomoc, a tutaj jacyś sami gówniani germaniści. Nikt kogo chcesz znać, napisz poprostu, że nie znasz się na niemieckim, a nie pierdol o chamstwie, bo najwyraźniej nie wiesz co to jest. (Ten post zawiera przekleństwa - to dla podkreślenia tego że mam cie głęboko w dupie). Myślę, że temat można zamknąć lub usunąć (o ile są tutaj jacyś moderatorzy:)).
Pozdrawiam wszystkich NORMALNYCH germanistów!

JEBAĆ TO FORUM!
hehehe, to mnie zabolało :P ośmieszasz się, dzieciaku
Nikt kogo chcesz znać, jeszcze jedno... Co to jest dla ciebie chamstwo? Bo wydaje mi się, że to ty tutaj jesteś dzieciakiem. Więc napisz mi, co ja napisałem chamskiego. Czy nie zauważyłeś/aś, że to ty zacząłeś/aś tą głupią kłótnię? Sam nadałeś/aś jej taki poziom.
P.S. Jeżeli chodzi o moje zadanie domowe, to nie potrzebuję już od was łaski.
Pozdrawiam
nie dyskutuję z debilami

pozdrawiam
hej wam niechcem sie wtracac w wasza kłótnie ale mam prosbe do :NIKT KOGO CHCESZ ZNAC sprawdził bys mi dialogi??
Nikt kogo chcesz znać, napisz poprostu, że nie masz nic na swoje usprawiedliwienie i że jesteś skończonym idiotą. Nie bój się do tego przyznać. W domu na pewno cię akceptują takim jakim jesteś. No ale cóż mają zrobić... Rodzice się do ciebie przyznają? Czy też są tacy niedojebani?

Pozdrawiam.
Propozycja:

EOT.
mrrrrau, dawaj jeszcze.....lubię to :P
Masakra, im młodszy rocznik tym bardziej agresywny :D:D
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego