prosze o pomoc w przetłumaczeniu tego tekstu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

TEKST MA BYć W FORMIE LISTU
szanowny austriacki instytucie kultury
mam na imie Sebastian Skowroński i chodze do liceum we władysławowie. razem z moją szkołą przygotowaliśmy "dzien austriacki". będzie się on odbywał 1 kwietnia przed naszą szkołą na ulicy morskiej 1. do tej akcji będą nam potrzbne materiały charakterystyczne dla kultury austriackiej i mówiące jak najwięcej o Austriakach. mam nadzieje że przyjmiecie i pozytywnie rozpatrzycie moją proźbe o pomoc. Jedyny sposób w jaki mogę się Wam odwdzięczyć to taki , że zapraszam Was na tą jakże piękną impreze.

z poważaniem Sebastian Skowroński
jeszcze raz prosze o pomoc
Ich heiße Sebastian Skowronski und gehe aufs Gymnasium in wladyslawowie (Polen). Gemeinsam mit meiner Schule bereiteten wir einen Österreichischen Abend vor der am 1 April vor unseren Schule in der morskiej 1 statt findet. Bis dahin sammeln wir Charakteristisches Kultur Material zum Thema Österreich. Wir würden uns über eine Positive antwort mit viel Material zum Thema freuen und danken für ihre Hilfe. Als Dankeschön laden wir sie Herzlichst am 01. April zum Fest ein.

Mit freundlichen Grüßen Sebastian Skowronski
dziękuje wielkie dzięki nie wiem jak Ci sie odwdzięczyć
buziaka mi dasz
a pewnie ze dam
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
nawet kilka
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka