Prosże o pomoc w przetłumaczeniu tekstu!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Tekst ma być w formie listu.
Austriacki Instytut Kultury

Szanowni Państwo.

Nazywam się Jan Kowalski i jestem uczniem 2 klasy liceum ogólnokształcącego imienia Jana Pawła II we Władysławowie.Nasza szkoła preferuje szeroki zakres nauczania i Dysponuje nowoczesna bazą dydaktyczną.Uczniowie naszej szkoły uczęszczają również do technikum gastr. i hotelarskiego oraz gimnazjum.
Informuję, że moja szkoła postanowiła zorganizować dn. 01.05.2007r " dzień austriacki". Festyn ten odbędzie się w Zespole Szkół nr 1 we władysławowie, jest to właśnie szkoła do której chodze. Na tę uroczystość planujemy zorganizować apel o Ziemi Austrjiackiej głównie o regionie wiedeńskim oraz zabawą przy muzyce i potrawach z tego regionu. Dlatego mam do Państwa wielką proźbę, abyście mi pomogli przy wyborze muzyki i potraw.Chciałbym, żebyście również przedstawili mi obyczoje panujące w waszym regionie. Proszę o szybką odpowiedź. Zapraszam Państwa serdecznie na to przyjęcie. Jestem przekonany, że skorzystacie z zaproszenia i myślę, że się wkrótce zobaczymy.

Z poważaniem...
z góry dziękuje za pomoc.
daj maila :)
[email]
[email]
prosze o szybkie odpisanie bo to jest dla mnie wazne! jezeli ktos potrzebuja mailia to jest [email]
szybko sie robi wlosy jak musisz isc do pracy!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka