pomoc szybka pomoc potrzebna :)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

bardzo prosze o jak najszybsze przetłumaczenie potrzebne na jutro i prostym niemieckim bardzo prostym bo mój nauczyciel ma oko do sciagawek i wie jak sie ucze :(
moje wakacje spedziłem w domu w krynicy .były mimo wzystko ciekawe .wiekszosc czasu spedzałem z przyjaciułmi . chodzilismy na imprezy do pabu i gralismy w piłke na naszym mini stadionie . w wakacje udało mi sie zrobic prawo jazdy chodziłem tez na siłownie ,bardzo lubie słuchac tez muzyke w przyszłosci chciałbym zostac Dj w wakacje troche sie uczyłem grania na ko0nsolach u nas w klunbie w drugim miesiacu pracowałem na basenie jako bramkarz :D pracowałem od 10-18 a czasami dłuzej i tak mi wakacje zleciały ale wspominam je z usmiechem ..

to tyle prosze o jak najprostrze przetłumaczenie i przepraszam za byki ale jetem dysortograf ....aha i na jutro mi to potrzebne ja sam tez cos tu rokminiam ale marnie mi to idzie a musze miec min 120 słów
meines Ferien verbrachte zu domu zu krynicy.ewesen ungeachte alles neugierig.Mehrheit Zeit verlebt von Freundin. chodzilismy aus Veranstaltungen zu pabu und spiel zu Ball aus Kollier mini Kampfbahn. zu Ferien suchte auf mir sie getan Führerschein besuchte tez aus Kraftwerk ,gar mag Zuhörer tez Musiker zu Zukunft möchte bleibt Dj zu Ferien Trochäus sie schulte Granate aus ko0nsolach beim uns zu Klubhaus zu zweiter Monat arbeitete aus Becken als Torwart arbeitete von a zeitweise dłuzej sowieso mir Ferien abschießen sondern erwähnt speist von smil
Dziewczyno wez zabierz sie za nauke a nie wypisuj tu ludziom bzdur. Könnte mich übergeben!!!!
Jezeli macie jakis tekst o zawodzie nauczyciela to prosze o podesłanie! błagam bo to na dzisiaj!cokolwiek na ten temat mile [email]

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie