HELP

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Potrzebuje tłumaczenie tego krótkiego listu. Ja jestem totalnym kiepem z niemca, a zapomniałam o tym. :(:(:(:( Pomóżcie mi...

Dzień dobry. W Internecie znalazłam Państwa ofertę. Bardzo ona mnie zainteresowała. Chciałabym przyjechać do Was w sierpniu. Czy w dniach od 22-28 sierpnia jest wolny pokój 3 osobowy? Prosiłabym o przesłanie mi opisu mieszkania oraz jakie są możliwości wyżywienia. Posiadam także psa i nie wiem czy jest możliwość zabrania go ze sobą. Prosiłabym o wysłanie mi dodatkowych informacji np. ciekawe miejsca w mieście, typy rozrywek jakie na mnie czekaja.

Bardzo dziękuję. XYZ
zrób tyle ile dasz rade.

« 

Nauka języka

»

Brak wkładu własnego