list z wakacji

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo prosiłbym o przetłumaczenie... Normalnie nie prosiłbym o pomoc, ale dziś wyjątkowo nie mam na nic czasu, a wiem, że tutaj można na was liczyć ;)

Oto tekst:

Drogi Michale,
Przepraszam, że tak długo się nie odzywałem, ale byłem na obozie w Zakopanem.
Spędziłem tam dokładnie 2 tygodnie. Obóz zaczął się 03. lipca.
Było znakomicie! Co drugi dzień wybieraliśmy się na wyprawy w góry. Często też całą grupą szliśmy na miasto korzystać z wielu atrakcji.
Mieliśmy też okazję potrenować wspinaczkę na skałkach w ośrodku sportowym.
Po tygodniu odbyły się zawody w tej kategorii sportowej oraz w tenisie ziemnym.
Wziąłem udział jedynie we wspinaczce i zająłem 2. miejsce!!! Możesz uwierzyć?! W życiu wspinałem się może 3 razy i już taki sukces!
Ale nie tylko sport się liczy... Na tym obozie poznałem wspaniałą dziewczynę - Martę. Też ma 17 lat i uwielbia się wspinać. Dała mi swój adres i niedługo mam zamiar ją odwiedzić.
A co u ciebie?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie