Prosze o przetłumaczenie. Opis ubioru.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Prubowałam napisać opis ubioru. Nie zbyt mi to wychodzi...
Gdyby ktoś mógł mi pomóc będę wdzięczna.
Oto ten tekst po polsku:

Firma "Models" ma zaszczyt przedstawić państwu naszą nową kolekcje wiosna/lato.
Nasza modelka którą widzicie na zdjęciu ma na sobie śliczną, różową, plisowaną spudniczkę. Spudnice zdobi czerwony skórzany pasek.
Biały top z kolorowym nadrukiem pasuje do spudnicy. Strój jest przeznaczony na wiosenne wieczory, więc w komplecie mamy błękitny sweter. Na głowie modelka ma opaske w kolorowe paski. W uszach ma duże okrągłe kolczyki. Na szyi ma czerwone korale. Na prawej ręce modelki bransoleta pasująca do korali. W lewej ręce modelka trzyma małą, czerwoną torebkę. Twarz zdobią przeciwsłoneczne okulary z różowymi obwódkami. Na nogach modelka ma czerwone buty na obcasach. Zamiast rajstop ma na sobie błękitne podkolanówki.
Strój naszej firmy jest kolorowy i bardzo wesoły.
Hejka!

Co mamy tu za tekst do szlifowania, Cyganeczko?

Grüße...
Bardzo Was prosze... Ja nie potrafie tego :/
W szkole mnie nie bylo ponad miesiac bo mialam powazna operacje na jutro mam to napisac, a ja nie jestem w stanie w trzy dni opanowac materialu ktory oni brali prze ponad miesiac... :(

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia