Olimpiada

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!
Mam pytanie do osób, które brały kiedykolwiek udział w okręgowych eliminacjach: "Ilu konkurentów zastaliściew w tym etapie"? Zapewne nie liczyliście ;), ale podajcie liczbę tak "na oko". A być może ktoś z was miał w zasięgu wzroku jakąś listę? Interesuje mnie zwłaszcza okręg lubelski.

Pozdrawiam
Hej:) Ja w zeszłym roku brałem udział w okręgowym etapie olimpiady - Okręg Krakowski. Na liście było około 54 osób - tak mi się wydaje - a do części ustnej przeszło 13 osób - niestety, nie wiem, ile z nich zakwalifikowało się do finału- mnie się nie udało, mimo, że byłem bardzo zadowolony ze swojej wypowiedzi :( Pozdrawiam i życzę powodzenia! Wiem, że w lubelskim w zeszłym roku było chyba 33 osoby.
Tak przypuszczałam, że można liczyć na Twoją odpowiedź ;) A tak przy okazji gratuluję wyniku matury i dzięki za stronę z testami z poprzednich olimpiad:)
Szczerze mówiąc spodziewałam się większej liczby osób w tym etapie.
Pzdr
u nas (okręg poznański) było podobnie, a do finału dostały sie tylko 2 osoby
Hej! Też jesteś z lubleskiego? wiesz może od ilu się przechodzi?
Tego dowiemy się najprawdopodobniej dopiero za kilka tygodni, kiedy do szkół mają dotrzeć pisemne zawiadomienia o wynikach uczniów. Zbiorą wszystkie prace i ile miejsc będą mieli "do dyspozycji" w etapie wojewódzkim, tyle dopasują sobie pod tą ilość najlepszych prac.
Tego dowiemy się najprawdopodobniej dopiero za kilka tygodni, kiedy do szkół mają dotrzeć pisemne zawiadomienia o wynikach uczniów. Zbiorą wszystkie prace i ile miejsc będą mieli "do dyspozycji" w etapie wojewódzkim, tyle dopasują sobie pod tą ilość najlepszych prac.
w zeszłym roku myślałam, że nie przejdę do okręgowego, ponieważ miałam tylko ok 92 pkt, a jednak się udało. widocznie poziom był niższy. zresztą to niemożliwe, żeby wszyscy uczestnicy okręgowego etapu mieli po 95%, więc bądź dobrej myśli ! :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka