olimpiada w gimnazjum

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanko odnośnie olimpiady w gimnazjum. W ostatnim etapie odpowiada się ustnie. Odpowiada się na jakieś pytanie, opisuje obrazek i robi własną prezentację. Ile ona ma trwać ? Jaki jest maksymalny jej czas ?
Ja nie wiem, a 8 lutego miałam okręgowy z niemca i też by mnie to interesowało. A z jakiego jesteś województwa??:P może z lubelskiego??:D
Województwo małopolskie. Ja pisałam 6 lutego, oficjalne wyniki mają być 23, a już 3 marca ostatni etap !!
Województwo małopolskie. Ja pisałam 6 lutego, oficjalne wyniki mają być 23, a już 3 marca ostatni etap !!
ale u wszystkich ma być na początku marca?? o jaa, u nas jeszcze nie ma wyników, mają być koło niedzieli, nie wiem jeszcze czy przeszłam, ale chyba dobrze mi poszło. ja jestem z lubelskiego i mam ferie, więc nie moge zapytać nauczycielki o to, co sie robi na następnym etapie, a na dodatek to dopiero pierwszy tydzień ferii:P
Ale Ci super :) Ja niestety już dawno miałam ferie... =/ U nas mają być dopiero 23, czyli w czwartek =( W sumie nie wiem jak mi poszło, mam mieszane uczucia =/
to jak chodzisz juz do szkoły i nie masz ferii to może zapytaj nauczyciela/nauczycielki od niemca. Ja nie wiem - w każdym województwie był taki sam ten konkurs? mieliscie coś o UFO? bo my tak:P
Narazie nic niewiadomo o wynikach. Mają być dopiero 23, a wcześnij nic nie mówią... =/ Nie mieliśmy nic o UFO =] Nasz temat ogólnie całej olimpiady do Sportliches Wien i mieliśmy różne teksty o sportach. Jaki mieliście temat ?
nasze nie było na okreslony temet tylko ogólnie. A ja już miałam wyniki i nie przeszłam dalej - 7 punktów mi brakowało, byłam druga pod kreską:P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia