matura pisemna 2009

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie ;) może ktoś podać link na stronę, gdzie znajdę arkusz maturalny 09? i odpowiedzi klucze? bo na oke muszę ściągnąć a wyczerpałam już limit. z góry dzięki! ;)
boże te arkusze są wszędzie dosłownie, wpisz w google
wpisuję,ale albo wyskakują nie z tego roku, albo są bez odpowiedzi, albo do ściągnięcia.
matura.gazeta.pl
matura.onet.pl
matura.interia.pl
matura.wp.pl

etc.
'albo do ściągnięcia' - a jakie ty chcesz?
online. :)
moze offline?hehe
już sobie poradziłam :P a jak mogę to obliczyć na procenty? Straciłam 4 punkty, ile to będzie procent mniej?
1 punkt to 2%
4 = 8% :)
dzięki ;) no, nie narzekałabym, gdyby i na tej właściwej maturze, za rok, mi się tak udało ;P
jak wyczerpalas juz limit to ciekawe jak na te strone wchodzisz :) lol
mam nadzieję, że Twoje pytanie wynikało z niewiedzy ile maksymalnie punktów można uzyskać na maturze. Jeżeli z innej niewiedzy, to tylko cieszyć się, że za rok obowiązkowa będzie też matura z matematyki ;-)
nie moge, zeby nie potrafic obliczyc sobie procent ...no co z tego jak niemca zdasz dobrze jak z maty nie:P!hehe
oj no dajcie dziewczynie spokój :) może poprostu nie wiedziała na ile pkt jest matura? nie każdy jest tak mądry jak wy ...:)
mam przeprosić,że nie wiedziałam ile jest punktów na maturze? przepraszam bardzo xD pff. aco do wyczerpania limitu- zrobiłam to tak jak chciałam- online, dla wiadomości tych przemile dociekliwych ;] dziękuję za pomoc.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie