mam pytanie ;) może ktoś podać link na stronę, gdzie znajdę arkusz maturalny 09? i odpowiedzi klucze? bo na oke muszę ściągnąć a wyczerpałam już limit. z góry dzięki! ;)
już sobie poradziłam :P a jak mogę to obliczyć na procenty? Straciłam 4 punkty, ile to będzie procent mniej?
Miley90
15 maj 2009
1 punkt to 2%
4 = 8% :)
lina912
15 maj 2009
dzięki ;) no, nie narzekałabym, gdyby i na tej właściwej maturze, za rok, mi się tak udało ;P
pakk
16 maj 2009
jak wyczerpalas juz limit to ciekawe jak na te strone wchodzisz :) lol
Maciekl89
16 maj 2009
mam nadzieję, że Twoje pytanie wynikało z niewiedzy ile maksymalnie punktów można uzyskać na maturze. Jeżeli z innej niewiedzy, to tylko cieszyć się, że za rok obowiązkowa będzie też matura z matematyki ;-)
michalq
16 maj 2009
nie moge, zeby nie potrafic obliczyc sobie procent ...no co z tego jak niemca zdasz dobrze jak z maty nie:P!hehe
Miley90
16 maj 2009
oj no dajcie dziewczynie spokój :) może poprostu nie wiedziała na ile pkt jest matura? nie każdy jest tak mądry jak wy ...:)
lina912
16 maj 2009
mam przeprosić,że nie wiedziałam ile jest punktów na maturze? przepraszam bardzo xD pff. aco do wyczerpania limitu- zrobiłam to tak jak chciałam- online, dla wiadomości tych przemile dociekliwych ;] dziękuję za pomoc.