Au Pair Mädchen

Temat przeniesiony do archwium.
Czolem miezskam obecnie w hanowerze ju kolo 65 lat i kto by chcial wyjechac na AuPair Mädchen z chcecia pomoge przez prawdzone biöro ktöre nie bierze zadnych prowizji bo to niemieckie przez nie sama 4 lata temu tez wyjechalam jest sprawdzone oczywiscie tylko ja pobieram nieduza oplate za te wszystkie tlumaczenia i pisanie po niemiecku .Chetnych prosze o kontakt [email] albo [tel]chetnie udziele informacji szczegölowych co do wyjazdu ceny itd.
czyli jak mialas 61 lat wyjechałas jako AuPair Mädchen:)?? hmmmm cos mi sie nie zgadza???
Nio wlasnie blad w pisaniu 5 lat temu wyjechalam nie 65 hihi
hehe cieka
margola a ty w Freising jestes??? jamieszkam kolo Erding i nie mam tu zadnych polskich znajomych:(
hehe to mi sie przypadkiem wkleilo :D mieszkam w hallbergmoos bardzo blisko freising a w Eching ojciec mojej rodzinki ma firme kontron :)
oo to bliziutko bo ja w Oberding,a w Hallbergmoos mam znajomych:)jak bedziesz miala kidys czas to mozemy se wybrac na rowerekalbo co:) moj mail [email]
Ty moglabys uwazniej przeczytac ogloszenie a potem sie wypowiadac napisalam ze w niemczeh nie bierze biöro zadnych prowizji tylko ja niewielka oplate za wysylanie listöw tlumaczenie itd bo jezeli piszesz do biöra w niemczech bezposrednio to musisz perfekt niemiecki znac zebys wiedziala co odpowiedzic i to wlasnie o to mi chodzilo nie oplaty jako posrednik.Tylko jako kolezenska oplata nieduza oczyizda.
a ja pomoge bezplatnie,w koncu to dla mnie takze cwiczenie jezyka!!a nie bede zdzierac kasiore za w twoim przypadku pseudo kolerzenska pomoc
to ty uwaznie cyztaj wlasnie o te twoje 'kolezenskie' przyslogi chodzi... w takich rzeczach kazdy pomoze nawet byli nauczyciele znajomi a nawet tu na forum mozna prosic o pom oc bez 'drobnych oplat' wiec sorry kolezanka ma racje ja jak pisalam papiery wcale nie byly perfect i nikt sie nie pryzczepil bo ludzie zdaja sobie sprawe ze au pair to forma nauki jesli ktos perfect wypelni papiery to po co jechac jako operka i sie uczyc jezyka... wiec sorry no coment...
zgadzam sie z dziewczynami,zreszta powiedzialam to juz przy okazji innego tematu na tym forum.Nigdy w zyciu nie slyszalam,ze trzeba znac perfekt niemiecki,zeby wyjechac na au-pair,albo zeby skontaktowac sie z biurem:/A formularze sa tak banalnie proste,ze nawet ktos z podstawowa znajomoscia jezyka je wypelni...wiec daruj sobie ta "kolezenska pomoc"..
dobra dobra ty pani inteligentko nie trzeba perfekt znac nie lap mnie za slöwka a pozatym nie badz taka madra ja nikogo nie zmuszam chce to napisze nie chce to nie indywidualna decyzja a kazdy mösi sobie jakos radzic w zyciu
to nie opowiadaj bzdur o kolezenskiej pomocy.Powiedz poprostu,ze posredniczysz w znalezieniu rodzin itp.Mydlisz dziewczyna oczy jakimis tlumaczeniami i listami,ktorych wcale nie trzeba robic.Postaw sprawe jasno i juz,jesli ktos chce,to sie do ciebie zglosi.Chociaz to i tak bez sensu,bo twoja "pomoc" nie rozni sie niczym od tego,co robia normalni posrednicy.....
napewno bardziej inteligentna od ciebie... ta swoja 'pomoc' wsadz sobie w d*** nikt nie jest chyba na tyle glupi zeby pisac do ciebie i prosic o pomoc... ktara moze znalez gdzie indziej i za freeeeee kazdy pomoze nauczyciel znajomi rodzina a nawet tu na forum bez zadnych oplat!!! i tej twojej pomocy...
twoje slowa:'bo jezeli piszesz do biöra w niemczech bezposrednio to musisz perfekt niemiecki znac zebys wiedziala co odpowiedzic i to wlasnie o to mi chodzilo nie oplaty jako posrednik.Tylko jako kolezenska oplata nieduza oczyizda' jesli maja cie nie brac za slowa to za co... tu jest wyraznie napisane co i jak a ty tylko robisz zamieszanie w glowach innych... takimi glupimi pierdolami radzo sobie inaczej skoro taka dobra jestes to zatrudnij sie w biorze tlumaczen...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka