przyszloroczni maturzysci ! =D

Temat przeniesiony do archwium.
Witam ;) ja jestem tego roczna maturzystka, zdawalam jezyk niemiecki na poziomie rozszerzonym (pisemny i ustny) ustny - 95% wyniku z pisemnego jeszcze nie znam ale tez cos w tych granicach :) jezeli ktos chcial by pomocy w przygotowaniu do matury z niemieckiego chetnie pomoge w formie korkow (krakow) i udostepnie mase materialow przygotujacych do matury na pozniome roz. Wielokrotnie bylam w Niemczech i jestem obyta z jezykiem. Przygarne rowniez osoby zdajacy podst :) Jestem w ciaglym kontakcie z osobami niemieckojezycznymi. pozdr i zainteresowanych prosze o kontakt mailowy lub na gg. 12904826
Wos du nicht sogst! Ge!
ick hab nix gesagt, hab geschrieben ;]
Witam,

brak polskich znaków, błąd ortograficzny i ogłaszasz się na forum zamiast w folderze korepetycje.

So jung und so blauäugig.
Schreib bitte hier welche Bücher hast du benutzt, um diesen Erfolg zu errichen.
ich behaupte, dass Mittelpunkt C1 ein sehr gutes Buch ist ;) wenn du die Wortschatz entwickeln willst, kauf dir ein thematisches wörterbuch ;]]

A co do osoby, która wypomna mi błąd ortograficzny to chciałabym przypomnieć,że nikt nie jest nieomylny (a zwłaszcza, że nie jestem Polką) ;]]] A znaków polskich w internecie nie używam (tu zrobiłam wyjątek;]) Pozdrawiam ludzi, którzy tylko krytykują innych. Powedzenia ;]] :D
>wenn du DEN Wortschatz entwickeln willst, kauf dir ein thematisches wörterbuch ;]]

tak ku ścisłości ;)
vielen dank, hab einen dummen Fehler gemacht :P ich stimme dir natürlich zu ;)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia