Kurs Aussichten wydawnictwa Lektor Klett.

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć, chciałbym zacząć uczyć się niemieckiego ale tak na poważnie. Ale nasze polskie rynki nie mają nic ciekawego do zaoferowania, podręczniki są cienkie i ogólnie jest źle z tymi kursami.

A czy ten kurs wydawnictwa Lektor Klett, czy jako początkujący mogę się uczyć z niego?? Nie stać mnie na kurs stacjonarny za 1500 złotych więc czy sam mogę się uczyć z takiego kursu??
Widziałem środek i bardzo mi się podoba, wiem że bym się czegoś nauczył mimo że polecenia są w języku niemieckim.

Ok. Musi to być Klett? Uczyć się można z każdego, bo w zasadzie wszystkie zajmują się tym samym. Jeden tak, a drugi inaczej. Niemiecki się tak szybko przecież nie zmienia.
btw. Pomyśl może, że szkoda forsy, bo w necie dostaniesz doskonałą pomoc, jako początkujący.
Nie ma mnie codziennie na internecie, a mi chodzi o systematyczność. Wolę mieć podręcznik, bo zawsze sobie gdzieś usiądę i mogę sobie powtarzać lub uczyć nowego materiału. Dlatego pytałem czy ten podręcznik będzie dobry do samodzielnej nauki.
Tu jest skrót co jest w środku

http://www.klett.de/sixcms/list.php?page=titelfamilie&titelfamilie=Aussichten&modul=blick_ins_buch

Na pewno będzie dobry.
btw. u samej góry jest jego download, jako PDF. Masz go za darmo!

« 

Brak wkładu własnego

»

Studia językowe