Metoda(Callana) Piomar Hause

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich. Czy ktos mial mozliwosc uczenia sie ta metoda. Czy ktos ma ksiázki gdzie w formacie pdf. w internecie ta metoda pilnie potrzebuje. Ucze sie j. niemieckiego i chce wspomoc sie poprzez wymowe. Prosze o jak najwieksze info na ten temat. Moze tez jakies mp3 z lektorem. Pozdr. i dziekuje.
tu znalazlam taka stronke moze to to o co tobie chodzi

http://www.deutsch-online.com/modules.php?op=modload&name=NS-ezcms&file=index&menu=1&page_id=4
Czy moglabys podac jakis link bo ten nie dziala nie wiem czemu bylbym bardzo wdzieczny. Prosze wszystkich o kontakt jezeli ktos ma jakies info na powyzszy temat. Z gory dziekuje!!!
Chodziłam troszke na taki kurs. Jesli chcesz to podaj maila przyslę Ci lekcje z cz 2 tej ksiazki. Pozdrawiam Gosia.
Witam
Jeśłi jest możliwe poprosze te ksiązki w pdf-ie. Oto adres: [email]
Wielkie dzieki, pozdrawiam.
witam, interesuje mnie nauka niemieckiego metodą piomar house, czy jest ma ktoś jakieś materiały do nauki. z góry dziękuję za pomoc
moj adres email to : [email]
Hej,
ja rowniez jestem bardzo zainteresowana ta metoda. Czy moglabym prosic o jakies materialy jezeli macie? moj e-mail [email] Z gory bardzo dziekuje
witam. bardzo mocno potrzebuję materiałów do nauki jęz. niemieckiego metodą piomar hause. z Twoich postów wnioskuję, że posiadasz je. jeżeli mogłabyś mi je przesłać byłabym bardzo wdzięczna i zobowiązana.\z góry dziękuję i pozdrawiam.
[email]
Witam,

Czy moglbym Cie prosic o materialy z metody Priomar Hause?
Bylbym Ci bardzo wdzieczny za odpowiedz.

Pozdrawiam,
Pawel
a co to za metoda?
właśnie ??:-)
http://tnij.org/e5vs tu jest troche informacji o tej metodzie

generalnie każda metoda bezpośrednia polega na dużej ilości pytań i odpowiedzi, ze stopniowo zwiększającym się stopniem trudności, gramatyki uczysz się niejako dodatkowo, w małych kawałkach, tylko tyle ile bieżąco potrzeba, sam uczę się za pomocą podobnej Direkte Methode u mojej dziewczyny (jak ktoś potrzebuje lekcji przez skype'a metoda bezpośrednią, to polecam i zachęcam) i działa, z resztą sam ucze angielskiego metodami bezpośrednimi (polecam Avalon, nie polecam Callan) i wiem dokłądnie jak to działa,

chętnie wyjaśnie i odpowiem na pytania
Enkidu
Polecam Metodą Speak.pl Niemiecki 4x Szybciej
skuteczna nauka!! www.speak.pl

jeżeli ktoś chce materiały: książki + CD proszę o kontak
posłuchaj
Hej Bardzo proszę Cie o te materiały mój mail to [email]
Prośba była do irek :) z góry dzięki
Marta zapomnij, to jest po polsku a nie po niemiecku, kilszrank, "ü" ta pani nie moze wymowic, a to "er" na koncu, powinna wymawiac jako "a" a nie jako "er", i jeszcze mowi "r" tak wyraznie. Chyba ona nigdy nie miala Sprachlabor.
Ja bym poprosiła o to cd, bardzo mnie to zaciekawiło, [email]
Pozdrawiam
Szukam właśnie czegoś takiego. Jeśli to nie problem również poprosze materiały.

[email]

Temat przeniesiony do archwium.

»

Zentrale Mittelstufenprüfung