:)))

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Posiadam testy i odpowiedzi do podręcznika ALLES KLAR 1A, 1B, 2A, 2B (są to podręczniki do nauki j.niemieckiego). Chętnie wymieniłbym się nimi za testy do UPSTREAM PRE-INTERMEDIATE (j.angielski). Poz:)
czesc.sluchaj oszalalabym ze szczescia jakbys jeszcze dzis do godziny 22. przeslal mi odpowiedzi z testu kapitel 3 alles klar 2a! w zamian jutro przesle Ci to czego ty potrzebujesz bo oj kuzyn ma te testy! a ja mam jutro spr.a kiedy go nie zalicze na 4 bede miala kampanie w sierpniu!!!!prosze pomoz!jak wyslesz wczesniej to daj znac na moje gg.3006083
kurcze z tego wszystkiego zapomnialam ci podac mojego meila:( [email] prosze pomoz!!
z tego wszystkiego zapomnialam Ci podavc mojego meila!!:(- [email] proszke POMOZ
mam prośbe wyślij mi na maila testy i odpwiedzi do ksiązek ALLES KLAR z góry wielkie dzięki
hejka :] byłabym bardzo wdzięczna gdyby i mi wysłał ktoś testy alles klar :] bardzo proszę o pomoc..:( pozdrowionka
Ja również byłbym bardzo wdzięczny!! pozdrawiam i bardzo prosze :)
Czesc, Ja posaidam testy do całego zbioru z alles klar, moge ci je wysąłc i mam prośbe abys mi wysłała testy do upstream upper intermediate. Odpisz , prosze!!!!
a czekaj jeszec mójk email [email] odpisz na niego co ty na ta wymiane????plisss!!!!
KTO MA TA KSIAZKE????????????????????????????

" Passwort Deutsch- der schlüssel zul deutschen Sprache übungsbuch 1 "

wydawnictwo Lektor Klett !!

ODPISZCIE PLIS!!!

DRUGI KONTAKT TO [email]
witam ja moge się zamienić na testy, mam testy do anglika new matura matrix intermediate plus, za testy alles klar(chodzi o testy do książek 2ab, 2ab)
moj mail [email]
możesz mi przesłac odp do alles klar 1b z góry dziękuje [email]
Hej ma kos w posiadaniu testy Alles klar 3a 3b sa mi pilnie potrzebne a jak by komus to nie sprawilo klopotu to niech mi je wysle bo pilnie potzrebuje na poniedzialek - [email]
Bardzo ale to bardzo prosze...z gory dzieki pozdrawiam;)
Hej mam ogromna prosbe mogł bys mi wyslac testy Alles klar 3a 3b jesli Ci to nie sprawi klopotu... prosze uratujesz mi zycie to bardzo pilne w poniedzialek mam sprawdzian....
[email] z gory dziejuje i pozdrawiam;]
Temat przeniesiony do archwium.