Praca licencjacka proszę o pomoc!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
próbuję pisać pracę licencjacką ale mam wrażenie, że nie bardzo mi to wychodzi mam napisaną stronę a4, czy jest na forum jakiś native lub ktoś znający super niemiecki, kto zerknął by na to co napisałem (na wersję pl i przetłumaczoną) i poprawił błędy??
Praca jest z metodyki nauczania temat to Nauczanie języków obcych na przykładzie pracy grupowej mam już materiały po polsku i niemiecku.
proszę o info na forum to wkleję tekst lub lepiej prześlę na meila
pozdrawiam:)
zapytaj mokotowa...
napisałem pomoc udzielona super!! dzięki wielkie:D
i pozdrowienia dla mokotowa:)
jesli chcesz to przeslij mi ta prace na maila , studiuje w niemczech i posiadam ZOB wiec moze moglabym ci pomoc, mam ferie i sie nudze wiec czas mam! ;)

[email]
>posiadam ZOB

Czy moge spytac, co to jest ZOB? Nigdy mi sie o uszy nie obilo. Chodzi o jakies kwalifikacje?
Zentrale Oberstufenprüfung (ZOP)
Dla egzaminu Zentrale Oberstufenprüfung można przystąpić po odbyciu ok. 1200 lekcji języka niemieckiego. Kandydat ma wykazać, że opanował ponadregionalny standardowy język niemiecki w różnych dziedzinach. Musi rozumieć autentyczne teksty i sprawnie wyrażać się w mowie i piśmie. Jeśli chodzi o stopień trudności, egzamin ten porównywalny jest z egzaminem Kleines Deutsches Sprachdiplom. świadectwo uzyskane po pomyślnie zdanym ZOP zwalnia z egzaminu wstępnego z języka niemieckiego na wszystkich uczelniach i uniwersytetach w Niemczech.

sorry pomylila mi sie literka
:)
OK. ZOP oczywiscie znam. Pozdro!
a ty a jakim jestes poziomie?
hey dzięki za odpowiedź!! mokotow sprawdził wstęp teraz mam już napisany pierwszy rozdział, generalnie wszystko z netu więc na razie chyba będzie ok ale przede mną jeszcze trochę pracy więc myślę, że coś jeszcze podeśle! a ogólnie to idzie jak krew z nosa!:)
mam pytanko ma ktoś może jakiś materiał po niemiecku o metodach nauczania języka obcego ludzi dorosłych?? jeżeli tak to proszę o linki lub info na [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka