pilne!-prosze o szybkie sprawdzenie

Temat przeniesiony do archwium.
no blagam, to juz 3 raz daje, juz poprawilem to ile moglem, moze wreszcie ktos mi to sprawdzi? prosze...

Szanowni Państwo ,

zwracam się na państwa z grzecznym prośby, ponieważ chciałbym wspomóc jakiś wybór Lech Wałęsa, który zagłosował na Stanisław Szuszkiewicz. On jest bardziej politycznymi autorami, polityk i on był przewodniczącym tego starosta w kraju sadzy bieli. Wspomagam kandydaturę Stanisław Szuszkiewicz, dużo jego profesorem, której bardziej nuklearnej fizyki jest i on był ludową Deputierte w ZSRR w 1988 lat. On ma rozwiązać pomóc Związek Radziecki spokojnie. On pomógł z kraju sadzy bieli(bialorus?) zlikwidują taktycznie broni jądrowa. To jego przywiązanie powinien do reguł tego demokracja i prawo ludzie chwalą. Ta figura zarabia na wyróżnieniu. Proszę wokół rozważą moją decyzję.

Z słowami respektu: Mateusz.
Facet, czy ty jesteś normalny?
co to znaczy normalny, prosze tylko o sprawdzenie mi tego, takie to trudne!?
cholera zly tekst dalem
to jest ten tekst:

Sehr geehrte Damen und Herren,

ich wende mich an Sie mit einem höflichem Bitte, weil ich ein Wahl Lech Wałęsa nterstützen möchte, der auf Stanisław Szuszkiewicz gestimmt hat. Er ist politischer Macher, Politiker und er war ein Vorsitzender des Landrat in Weißrussland. Ich unterstütze eine Kandidatur Stanisław Szuszkiewicz, wiel er ein Professor der nuklearer Physik ist und er war ein volkstümliches Deputierte in ZSRR in 1988 Jahr. Er hat Sowjetunion friedlich lösen geholfen. Er half aus dem Weißrussland(bialorus?) taktisch Kernwaffe führen. Es soll seine Anhänglichkeit in die Regeln des Demokratie und Menschenrechte loben. Diese Figur verdient auf der Auszeichnung. Ich bitte um meine Entscheidung bedenken.

Mit den Worten des Respektes: Ein Matthäus.
nie zauwarzylem i zly tekst wleilem, a to wyzej to jest tylko tlumaczenie(z translatora), to nie oznacza ze to co tera dalem jest tlumaczone w nim.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Brak wkładu własnego