Zeitschrift ,Brief zu...

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Bardzo proszę o sprawdzenie i poprawienie poniższego listu niemieckiego . (podaje wersje polską i niemiecką)

Cześć!
Przeczytałem w czasopiśmie „Juma” recenzje Twojego autorstwa odnośnie zespołu „the Police”. Bardzo zainteresowała mnie Twoja opinia, dlatego postanowiłem do Ciebie napisać.Od kiedy interesujesz się twórczością tego zespołu i kiedy po raz pierwszy się z nią zapoznałas? Chciałbym zaproponować Ci korespondencje, dzięki której moglibyśmy wymieniać informacje na temat zespołu „the Police” . Jeżeli się zgodzisz ze mną korespondować , w najbliższym czasie przyślę Ci zebrane przeze mnie materiały dotyczące członków zespołu i informacje o ich życiu.. Słyszałem, że wkrótce ma odbyć się koncert zespołu w Berlinie i maja wydac nowa płyte. Czy wiesz cos na ten temat? Jeśli tak będę wdzięczny za informacje.
Czekam na odpowiedź

Z pozdrowieniami
XYZ

Hallo !
Ich bin in der Zeitschrift „Juma“ gelesen, rezension deiner autorschafte zum thema team „the Police“. Ich habe sehr interesiert mich deine ansicht, deshalb entschließen fur dich gechrieben.
Seit wann interesiert du sich schaffen dieses team und seit wann zum ersten Mal vertraut sich machst du? Ich möchte schlage dich korrespondenze vor, durch dever könnten austauschen information zum thema team „the Police“. Wenn magst du korrespondenz für mich, so am nahsten zeit zu schicken dir sammelten meinetwegen material, betrifft angehörige team und information von ihre lebens. Ich höre, dass in bald abhalten sich konzert team in Berlin und Sie sollen neue Platte ausgeben. Wißt du am dieses thema? Wenn auf diese Weise, ich bin sehr dankbar für information.
Ich warte für deine antwort.

Mit freundlichen Gruß
XYZ

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie