Lieblingskleidung- ich brauche hilfen !

Temat przeniesiony do archwium.
Ponownie zwracam się do Was w celu poprawienia poniższego tekstu. Z powodu masy błędów po każdym zdaniu umieszczę treść, jakie miało ono zawierać, bo się nie połapiecie :) .

Ich ziehe praktisch und bequem an. ( Ja ubieram sie praktycznie i wygodnie)
Ich trage Jeanshose, bunte blusen und dunkle Sweatshirte. ( Ja nosze Jeans'y, kolorowe bluzki i ciemne bluzy) Ich mag Naturfarben. ( Ja lubię naturalne kolory). Ich brauche bestimmte Klamotten um akzeptiert zu werden, weil mag gut aussehen. (Potrzebuje określonych ciuchów, żeby zostać zaakceptowanym, ponieważ chce dobrze wyglądać.) Kauft nur diese, was mir sie gefällt. Die marke spielt dabei keine Rolle. Trotzdem ungebunden mag , wenn soll solches selbst Kleidung wie Ich. (Kupuje tylko to, co mi się podoba. Marka nie gra tutaj żadnej roli. Jednak nie lubię, gdy ktoś ma takie same ciuchy jak ja.)
Mir gefallen glänzende Kleidung und kurze Röcke nich. (Mi nie podobaja sie świecące ubrania i krótkie spódniczki.) Ich ziehe nie rose Klamotten und eine goldene Schmuck. (ja nie ubiorę nigdy różowych ubrań i złotej biżuterii.)
Meine Eltern ungebunden stets gefällt unsselber Kleidungen , welches Tragen , sondern darum (są dość) Versöhnlichkeit. (Moim rodzicom nie zawsze podobają się ubrania, które noszę, ale mimo to są dość wyrozumiali.)

Dzięki.
POTRZEBUJĘ TO NA JUTRO. PROSZĘ O POMOC. BARDZO WAŻNE!
Ich kleide mich praktisch und bequem. Ich trage eine Jeans, bunte Blusen und dunkle Sweatshirts. Ich mag natürliche Farben. Ich brauche bestimmte Klamotten, um akzeptiert zu werden, weil ich gern gut aussehen will. Ich kaufe nur diese, was sie mir gefallen. Die Marke spielt dabei keine Rolle. Trotzdem mag ich es nicht, wenn jemand die gleichen Klamotten wie ich trägt. Mir gefallen glänzende Kleidung und kurze Röcke nicht. Ich ziehe nie rosa Klamotten und Goldschmuck an. Meine Eltern gefällt meine Kleidung nicht immer, trotzdem sind sie ziemlich verständnisvoll.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie