[zadanie domowe] Broszura o hotelu - sprawdzcie

Temat przeniesiony do archwium.
Mam na zadanie z niemieckiego zrobić broszurę informacyjną o hotelu. Czy moglibyście mi sprawdzić czy dobrze przetłumaczyłem następujący tekst:

Hotel Albert znajduje się na ulicy Lindestrasse w Monachium, jest to bardzo korzystne położenie, do centrum miasta jest zaledwie kilka kroków, blisko jest również do przystanku komunikacji miejskiej. Nasz hotel jest wyjątkowo luksusowy, wszechstronne pokoje gwarantują komfort i wygode, w każdym z nich znajduje się telewizor wraz z dekoderem cyfrowej telewizji, możliwość podpięcia się do szybkiego łącza internetowego. W łazience do dyspozycji mamy wanne z hydromasażem. Czas wolny możemy wykorzystać na trening w siłowni, skorzystać z basenu, lub gre w kręgle, z wszystkich atrakcji możemy korzystać do woli.

Dostępne pokoje:
jednoosobowe: 10
dwuosobowe: 30
trzyosobowe: 10

Cena za dobe:
pokój jednoosobowy: 100 euro
pokoj dwuosobowy: 150 euro
pokój trzyosobowy: 200 euro

Adres:
Hotel Albert
ul. Lindestrasse 20
Monachium

Moje tłumaczenie:

Hotel Albert befindet sich auf der Straße Lindestrasse in München, ist es sehr vorteilhafte Position, um das Stadtzentrum ist nur wenige Schritte, ist auch nah an der Bushaltestelle. Unser Hotel ist sehr luxuriös, vielseitig Zimmer gewährleisten den Komfort und die Bequemlichkeit, jeder von ihnen hat ein Fernsehgerät mit digitalen Fernseh-Decoder, Fähigkeit, eine Verbindung zu Hochgeschwindigkeits-Internetzugang. Im Badezimmer zur Verfügung wir Wanne Hydro. Freizeit genutzt werden können für die Ausbildung in der Turnhalle, benutzt das Schwimmbad, oder das Spiel im Bowling, mit all den Attraktionen können wir nutze, um den Willen.

Verfügbare Zimmer:
Einzel: 10
Doppelzimmer: 30
Dreibettzimmer: 10

Preis pro Tag:
Einzelzimmer: 100 Euro
Doppelzimmer: 150 Euro
DreiZimmer: 200 Euro

Adresse:
Hotel Albert
Lindestrasse 20
München