Sprawdzcie :)

Temat przeniesiony do archwium.
Hallo! wie weiben sie ich heie XYz. ich bin 18 jahre alt und Ich wohne in jastrowie. Ich mag Aktiv Zeit verbringen. Ich spiele gern Volleyball und Tennis. Ich fahre Rad und cih schwimme gern. könnte ich bei Ihnen ab Ende Juni bis Ende August bleiben. Was HALTEN Sie davon?
Für mich ist es wichtig, dass ich bei Ihnen mein Deutsch
verbessern könnte. In 1 Jahre werde ich Abitur ablegen, wahrscheinlich
auf Deutsch.
Ich habe noch ein Paar Fragen: Wie heiBen Ihnen Tochter? Was macht Sie gern? Und was ich kann mussen ?
Jezeli chcesz wyjechac jako Au pair lub cos takiego to nie powinienes koloryyzowac ze znasz dobrze niemieccki i pisac bez bledow bo to i tak sie wyda. Lepiej pisac szczerze. A tak poza tym to wypadalo by tez przeczytac tez to co sie napisalo i tak dla przykladu na pewno nie weiben tylko heißen i inne bledy , ktorych nie chce mi sie poprawiac. A bycie Au Pair to wcale nie taka fajna sprawa. Wiem bo sama bylam Au Pair przez rok w De.Pozdro.
Ja teraz wlasnie jestem au Pair w de! Tez tak mysle ze nie ma co koloryzowac. Ja w Polsce ucze sie 9 lat niemieckiego i i tak nie mowie plynnie. Tylko dzieki fajnej rodzince jest ok!!!
A w jakim miescie jestes? Ja jade na przedmiescia Hamburga na 2 miesiace.
Pozdrawiam :)
Jasne podstawa to znalezc fajna rodzinke. I ja tez na moja rodzinke i dzieciaka nie moglam narzekac, ale drugi raz nie mam zamiaru byc Au-Pair. A jak bedziesz Au -Pair w Hamburgu to tam od groma Au-Pair i na pewno kogos znajdziesz.
ja juz znalazlam ale nie wiem czy sa fajni :) sie okaze jak przyjade ;p
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka