Prośba o sprawdzenie listu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Napisałem po niemiecku list w którym opisuje swoje wakacje itd. List ma ok. 140 słów - strona A5. Czy mógłby ktoś sprawdzić mi poprawność listu? Głównie chodzi o odmiane wyrazów, kolejność w zdaniu itd. Ogólnie najlepiej jakby ktoś przeleciał całość i wychwycił błędy :) List podeślę najlepiej na mail. Z góry dziękuję.
nie łatwiej byłoby wsrawić go od razu tutaj?:)
wstawić*
Nie wiesz o tym ze czyichs listow sie nie czyta :)), witaj - ciekawe haselko dodalas w profilu :D
właśnie mnie o tym uświadomiłeś:P jakie hasełko? nic nie dodawałam od dwoch lat:P
Moze wczoraj slepy bylem ;)), nie widzialem tego o pesymiscie :D
to się nazywa "selekcja faktów":P
Wiesz jacy sa faceci, za duzo naraz to nie dla nas :)).
Jak tak dalej pojdzie to bede Ci musial jakies piwo postawic :), strasznie szybko mi nocki zlatuja przy przedrzeznianiu sie z Toba :D
obejdzie się bez alkoholu:)nie przepadam za żadnym rodzajem, aczkolwiek piwo jestem w stanie przelknac:) szampana mam szczegolnie powyzej uszu, bo zawsze TRZEBA go pic czy sie chce, czy nie. wiec nie musisz nic stawiac:) przyznawaj mi zawsze racje i bedziemy kwita:P
Nie mogę bo mam taką nauczycielkę że szuka po forach naszych prac i jak trafi na moją to już narazie... :P dlatego jakby ktoś podał maila i chciał na to zerknąć to dzięki wielkie!
mail w profilu:)
Poszło na mail nr 2 zgóry dzięki:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia