pomoc..

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 47
poprzednia |
Avril Lavigne ist eine junge Frau, die weiß, was sie will. Als sie mit der Arbeit an ihrem lang erwarteten dritten Album „The Best Damn Thing“ begann, hatte sie ein klares Ziel vor Augen: Es sollte Spaß machen. Auf ihrer Tour vor zwei Jahren zu ihrem letzten Album „Under My Skin“ stellte die in Kanada geborene Sängerin fest, dass es die schnellen, wilden, ungebremsten Up-Tempo-Songs waren, die sie auf der Bühne am liebsten spielte. Sie beschloss, dass ihr nächstes Album genau diese überbordende Live-Energie einfangen sollte.

czy to jest dobrze napisane?
może ktoś to przetłumaczyć na polski?
no skoro jest ze strony http://www.sonybmg.de/artists2.php?iA=4&artist=268193 .... to raczej jest dobrze, slowniki istnieja na swiecie:D
Kolejny punkt dla Bartka.;-)))

Jak wypadła lekcja?
tak wypadla, ze robie jutro kolejna:D troche dokonczenie lekcji ze srody i mala dyskusja na temat wiarygodnosci prognozy pogody:D bedzie dobrze ... :P a co u Ciebie?:D
coś ta Twoja grupa jakaś ambitniejsza od mojej klasy:p u nas wyglądało to tak - temat: Dyskusja [...] ... cisza, nikomu się nie chce:p
no tak, jest ze strony.
ale chodzi mi o przetłumaczenie tego na polski.. moglby ktos..?
ambitna:P ja tam zrobilem se kolacyje i ide ogladac jedynke, wpierw kroniki z terminatora a potem londynczykow:D yo all :D
No, tylko pogratulować! Jak Ci sie spodoba to może zostaniesz nauczycielem..;-) czego Ci "niestety" nie życzę, bo to "ciężka praca"..;-))
Co u mnie? W tej chwili poszukuję pilnie jakiegos oryginalnego prezentu..;-)
"niestety" "ciężka praca"..;-))
Cóż za ironia ;-) czyżbyś wątpił w to?

"W tej chwili poszukuję pilnie jakiegos oryginalnego prezentu..;-"
W tej chwili? trochę ciemno i zimno ;-) zależy gdzie i dla kogo szukasz ;-)))
Hallo!
>Cóż za ironia ;-) czyżbyś wątpił w to?
Ironia? Skądże znowu, raczej troska..;-) ciężka, stresujaca, niebezpieczna, niewdzięczna praca.. prawdziwe wyzwanie.. dostajesz gromadkę małych potworów, które bez przerwy coś kombinują..;-)) Bartkowi poleciłbym juz bardziej pracę w policji.. przynajmniej będzie uzbrojony..;-)))

Ich habe ein Geschenk für meinen Schatz gesucht.. habe keine Idee..
niebezpieczna praca -- hehe, coś o tym wiem ;-)

"ostajesz gromadkę małych potworów, które bez przerwy coś kombinują..;-))"
albo dużych wyrośniętych dryblasów, którzy nie przeszli parę lat i są tylko trochę młodsi od Ciebie ;-)

"habe keine Idee.."
Hör aufs Herz! :-))) najlepsze prezenty nie kosztują wiele...
jr, nie kombinuj i powiedz prawdę, co myślisz o pracy i narzekaniach nauczycieli ;) Wyraź tutaj opinię większości Polaków tak, żeby Mindi dowiedziała się o okrutnej prawdzie!:p
to przez te kilka miesięcy aż tak się rozkładówka w jedynce zmieniła, że nie wiem, co to są za programy?:p
po serialach:D wiecie ja chchialbym uczyc innych, ale tak gimnazjum liceum, nie podstawowka bo to za male dzieci:D a po godzinach moglbym byc tlumaczem:D na jaka okazje prezent?
1. nie jestem już nauczycielem, nawet gdybym była, jestem w stanie wysłuchać krytykę
2. myślisz, że jestem nieuświadomiona????
3. dlaczego wysługujesz się kolegą? nie możesz sam powiedzieć, co myślisz? taki Stefek Burczymucha z Ciebie, czy co? ;-)))
jak widac polska telewizja sie zmienia:P mozolnie ale jednak:D
Okrutną prawdę? Tylko czy moja prawda jest prawdziwa? Świętej pamięci ks. prof. Tischner powiadał, są trzy rodzaje prawdy: "cała prawda, święta prawda i gówno prawda”..;-)) o która ci chodzi?;-))
>nie możesz sam powiedzieć, co myślisz?
boję się, że moje zdanie może spowodować burzliwą dyskusję na temat zarobków za GODZINĘ pracy, albo i zarobków w wakacje za brak pracy, a ich narzekaniem, że i tak mało oraz moim zdaniem, że skoro zdecydowali się na bycie nauczycielem, to chyba wiedzieli, że za dużo zarabiać nie będą;) że tak łagodnie się wysłowię ;)

>3. dlaczego wysługujesz się kolegą?
bo kręci:p

>2. myślisz, że jestem nieuświadomiona????
skoro zrezygnowałaś z bycia nauczycielem, to może ktoś Cię uświadomił przede mną:p
ja znam tylko 3 rodzaje kłamstw: małe kłamstwo, duże kłamstwo i... statystyka:p
Twoje zdanie jest zawsze trochę kontrowersyjne, więc obawy o wywołanie burzy jak najbardziej na miejscu ;-)))

bo kręci:p
Jr, ja bym go pozwała do sądu, za oszczerstwo :P

>skoro zrezygnowałaś z bycia nauczycielem, to może ktoś Cię uświadomił
>przede mną:p
jestem na tyle "światłym umysłem", że mam swoje własne zdanie ;-)))
>Twoje zdanie jest zawsze trochę kontrowersyjne
>jestem na tyle "światłym umysłem", że mam swoje własne zdanie ;-)))
Grunt to mieć własne zdanie ;)

>Jr, ja bym go pozwała do sądu, za oszczerstwo :P
taa... od razu do sądu za posiadanie własnego zdania:p
my tu gadu, gadu, a tutaj ktoś czeka na tłumaczenie, wstydzilibyście się:p To może mój Autorytet na tym forum pomoże?:p
rzeczowniki tzw pospolite w języku polskim piszemy z małej litery ;-)))
odwracasz kota ogonem, zarzuciłeś mu, że kręci... dobrze, że mam to na piśmie inaczej znów byś mi wpierał, że nie mam racji :D
no to pozwolę sobie powiedzieć, że nauczyciel ma faktycznie "ciężką pracę" i "dużo pracy" i "faktycznie mało zarabia w porównaniu do tego ile ma godzin pracy w tygodniu i ile wakacji":p
byś się wtedy przeczepiła czemu mówię do Ciebie z małej litery!:p
Ja kręcę..;-)) Moje zdanie jest byc może jeszcze bardziej kontowersyjne niz Maćka;-) Nie mam zbyt dobrej opini o nauczycielach. Mam może zbyt wygórowane oczekiwania.. 70% nauczycieli, którzy mnie uczyli nie powinno w ogóle wykonywać tego zawodu. Miałem tylko albo aż kilku nauczycieli z tzw, powołaniem, którzy wykonywali ten zawód z pasją i potrafili naprawde czegoś nauczyć. Pozatym ta praca naprawdę wyniszcza psychicznie, dwie moje nauczycielki skończyły w szpitalu psychiatrycznym.. bolesna prawda.. no ale chyba nie takiej prawdy oczekiwaliscie..;-)
Maciuś, biste Hellseher? woher weißt Du, was ich tun/denken würde?
i dlatego te 70% marudzi, że mało zarabia ;) swego czasu jak chodziłem jeszcze do liceum, to nauczyciele ogólnokrajowo przez pierwsze dwie lekcje strajkowali. A że akurat dwie pierwsze nasze lekcje to były matematyki, to się pytamy naszego matematyka, czy nie musimy iść do szkoły. No to on mówi, że on nie strajkuje i na zarobki też nie narzeka - tylko że on zaliczał się do tych nauczycieli, którzy robili to co lubią...
myślę, żebyś wtedy tak gedacht, bądź to getan hättest ;) gdyż iż ponieważ lubisz się przyczepić do wszystkiego, co napisze:p
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 47
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego