trzy zdania:)

Temat przeniesiony do archwium.
mam prośbę sprawdzcie mi te zdania czy są dobrze napisane a jak źle poprawcie:)

DEUTSCHLAND sind AM MEISTEN AMÜSANt country im Welt. Sie haben im jeder Monat Fest, Party. HAUPTSÄCHLICH FEST ist Oktoberfest.
Fastnacht ist auch interesant Fest.

sorki za caps locka:)sam się włączył..
No proszę to jest tylko 3,4 zdania do sprawdzenia..:)
translator
translator i do tego jakiś naprawdę słaby
wiec to nie była odpowiedz na moje pytanie!!!
a oczywiscie że translator chyba nie sądzicie że w maturalnej klasie będę się wysilać na niewiadomo co jak tego przedmiotu nie zdaję i marnować na niego czas...
Dziękuję serdecznie za pomoc...jesteście niezawodni...
"chyba nie sądzicie że w maturalnej klasie będę się wysilać" - no cóż, tak sądzimy.
inaczej, źle się wysłowiłam, chodziło mi o to że gdy jesteś w tej klasie i nie zdajesz tego przedmiotu a ponadto dajmy na to jesteś w humanie a na maturze zaliczasz przedmioty ścisłe na poziomie rozszerzonym to uwierz że ciężko jest ze wszystkiego być dobrym i trzeba się poświęcić temu co Cię pasjonuje a inne przedmioty hmm no dobra nie olewać bo to zwężanie horyzontów, ale nie popadajmy w skrajność...
a tym bardziej nie potrafię zrozumieć Twojego toku myślenia. Pomagacie ludziom, którzy napiszą tutaj jakąś pracę bez swojego wkładu i wy za nich piszecie a gdy ja się pofatygowałam zerknąć do translatora i ponadto słownika z inter., a że miałam przerwę i pozapominałam gramatykę, zostałam objechana i uzyskałam od was ogromną pomoc...a przecież to tylko 4 zdania...zresztą nieważne jak to dla was zbytni wysiłek i uniesiecie się dumą, oki nie poprawiajcie poradzę sobie bez waszej pomocy....
ps. a to oznacza że macie przerośnięte ego;p
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie