Bardzo proszę o sprawdzenię poniższego listu z góry dziękuję za pomoc...:)
Liebe Uri,
dziękuję Ci za kartkę którą zostawiłeś dla mnie, niestety muszę cię zmartwić. Bardzo chetnię bym ci pomogła ale mam jutro w godzinach porannym wizytę u lekarza wiec mogłabym być w pracy od 14. Ale nasz wspólny kolega Volkan tez ma jutro wolny dzień, możesz poprosić go o pomoc. Może on się zgodzi i ciebie zastąpi w pracy. Jeśli nie to zadzwoń do mnie wieczorem i coś wymyślimy. W najgorszym wypadku sprubuję zmienić termin u lekarza i przyjdę za ciebie do pracy.
Życzę ci miłego dnia i szybkiego powrotu twojej córki do zdrowia.
Liebe Uri,
Vielen Dank für die Karte, die Sie nach links für mich, leider habe ich für Sie machen. Sehr froh, dass ich Ihnen geholfen hat, aber ich habe morgen früh Stunden nach der Operation so konnte ich bei der Arbeit von 14 Aber unser gemeinsamer Freund Volkan hat auch morgen einen Tag Pause, können Sie ihn um Hilfe zu bitten. Vielleicht ist er damit einverstanden und wird Sie bei der Arbeit zu ersetzen. Wenn Sie rufen Sie mich nicht heute morgen etwas erfinden. Im schlimmsten Fall sprubuję Umschuldung der Arzt und kommen für Sie arbeiten.
Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag und eine schnelle Rückkehr zur Gesundheit Ihrer Tochter.