Prosze sprawdzenie i o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Znalazłaś w niemieckiej gazecie interesującą Cię ofertę pracy w restauracji na stanowisku kelnerki.W odpowiedzi na ogłoszenie napisz list w którym:
-poinformujesz w jakiej sprawie piszesz i gdzie znalazłaś gołoszenie
-przedstawisz sie i uzasadnisz swoje zainteresowanie ofertą zatrudnienia
-przedstawisz swoje kwalifikacje i doświadczenie zawodowe
-wyrazisz nadzieję na spotkanie w sprawie pracy oraz gotowość dostarczenia wszystkich koniecznych dokumentów

Einstellung als kellnerin
Sehr geehrte Damen und Herren
Hermit bewerbe ich much bei Jhnen um eine Stelle als kellnerin.Jahre Anzeige im Magazin "Arbeit" gefinden.Jch bin Polin. Ich bin Anna Nowak.Jch habe 20 jahre alt.Ich bezitse das Wissen die fur diese Stelle erforderlich sind.Mienie Erfahrung:May-Juli 2008 Restaurant San Marco, Berlin.Ich sehr gut Kundendienst.Ich bin erlich, genau,arbeisam.

Nie wiem jak jest po niemiecku Zwróciłam uwagę na państwa restauracje ponieważ jest ona najbardziej popularną i ekskluzywną restauracją w okolicy.
Nikt nie pomoże?
Einstellung als Kellnerin

Sehr geehrte Damen und Herren,

hiermit bewerbe ich mich bei Ihnen als Kellnerin. Ich habe die Anzeige im Magazin "Arbeit" gefunden. Ich bin Polin und heiße Anna Nowak. Ich bin 20 Jahre alt. Ich besitze das Wissen für diese Stelle. Meine Erfahrungen: Mai-Juli 2008 Restaurant San Marco, Berlin. Ich sehr gut im Kundendienst. Ich bin ehrlich, genau, arbeitsam.
danke Mokotow
A jak bedzie po Niemiecku:Zwróciłam uwagę na Państwa restaurację ponieważ koleżanki mama mi ją poleciła.Prosze o pomoc
:-) Dein Vorschlag?
Die Mutter meiner Freudin hat Ihre Restaurant mir empfohlen. Tak tez mozesz formulowac.
wenn schon, dann: Die Mutter meiner Freundin hat mir Ihr Restaurant empfohlen.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa