zaproszenie, proszę o pomoc.

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem totalną nogą z języka niemieckiego, może dlatego że uczę się go niecały rok i to jeszcze w jakimś podrzędnym gimnazjum. Ostatnio nasza nauczycielka kazała nam napisać zaproszenie nie podając nawet wzoru (zaproszenia) czy dodatkowych słówek. Nie wiem czy jest dobrze bo trochę korzystałam z tłumacza i mam taką prośbę czy ktoś, kto się na tym zna mógłby je sprawdzić..? Z góry bardzo dziękuję.

Einladung!

Alle Studenten und Lehrer wir laden auf humorvoll Kabarett School ein. Gripfel 15.05.2010r(nie pamiętam, ale ta data jaki i godzina miały być chyba słownie) um 12:30 Uhr.
An die Stelle wo Wände werden Schütteln von Lachen, wähtte der Sporthalle unsere Schule.
Organisatoren:
Achool Rat und
Kabarett "Untitled"
Napisz proszę, co chciałeś/łaś wyrazić po polsku?
Zaproszenie!
Wszystkich uczniów i nauczycieli zapraszam na pełen humoru Kabareton Szkolny, który rusza 15-[tel]r o godzinie 12:30. Na miejsce, w którym ściany będą się trzęsły ze śmiechu, wybraliśmy salę gimnastyczną naszej szkoły.
Organizatorzy:
Samorząd Szkolny i kabaret"Bez Nazwy"
połyłka:
Wszystkich Uczniów i Nauczycieli serdecznie zapraszamy na pełen humoru Kabareton SZkolny
Einladung
Wir laden alle Schüler und Lehrer zu einem humorvollen Kabareton Szkolny ein. Kabareton wird am 15. Mai 2010 um 12:30 Uhr in Gang gesetzt. Als Platz, an dem die Wände vom Lachen scheppern werden, haben wir Gimnastikhalle unserer Schule gewählt.
Organisatoren: Samorząd Szkolny und Kabarett "Bez nazwy".
Einladung
Alle Schüler und Lehrer lade ich herzlich zum unseren humorvollen Schulkabarett ein. Alles geht am 15. Mai 2010 um 12.30 los. Unsere Turnhalle/Sporthalle wurde als Veranstaltungort ausgewählt, wo sich auch Wände vor Lachen biegen werden.
Veranstalter:
Schulselbstverwaltung und Kabarett "No Name"
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Studia językowe