Witajcie, czy mógłby mi ktoś sprawdzić konspekt do mojej pracy licencjackiej? Promotorka mam cały czas do niego zastrzeszenia ze występuje w nim błąd metodyczny. Mój mail [email] napiszcie jeśli ktoś byłby chętny sie jej przejrzeć.
co to znaczy, ze "wystepuje blad metodyczny"? Metodyka jest szeroka...
diego13
26 maj 2010
juz tak rano podrywasz babki
ika_@onet.pl
26 maj 2010
Tak wiem...to moze zerkniesz na niego?
bongo-bongo
26 maj 2010
Das Böse ist immer und überall, diego-babo!
bongo-bongo
26 maj 2010
Odpowiedz najpierw na pytanie, nie wyklocaj sie! To nie jest dyktando, lecz podobno praca licencjacka, no, nie?
ika_@onet.pl
26 maj 2010
Chodzi o zle podanie kolejności treści zadania ...
bongo-bongo
26 maj 2010
Aha, czyli z niemieckim ma to mniej wspolnego. Wsadz ten konspekt do filedroppera dla wszystkich zainteresowanych:
http://www.filedropper.com/
ika_@onet.pl
26 maj 2010
Nie chce dawać tego na forum bo uznają to jako plagiat dlatego wolę przez maila
diego13
26 maj 2010
nie potrafie dotrzec do tej strony
wiola_1988
26 maj 2010
to co to za promotor, który nie powie co jest źle i co trzeba poprawić? oni po to są, żeby pomagać i mówić co trzeba jeszcze dopracować, przecież nie po to pisze im się podziękowanie za "wertvolle Hinweise" na początku pracy:)
ika_@onet.pl
26 maj 2010
no wlasnie dobre pytanie ;/ niby mówiła, popodkreślała ale nie wiem dalej co i jak z tym zrobić... cała praca jest ok tylko ten konspekt;/
bongo-bongo
26 maj 2010
Okay, pogadaliscie o wszystkim,a co z tym konspektem? Poza filedropper sa tez inne stronki, gdzie mozna to wsadzic. Np. Rapidshare... I inne. Mojego majla nie uzywam, nie wiem, co mnie po drugiej stronie moze spotkac.