Praca licencjacka

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie, czy mógłby mi ktoś sprawdzić konspekt do mojej pracy licencjackiej? Promotorka mam cały czas do niego zastrzeszenia ze występuje w nim błąd metodyczny. Mój mail [email] napiszcie jeśli ktoś byłby chętny sie jej przejrzeć.
co to znaczy, ze "wystepuje blad metodyczny"? Metodyka jest szeroka...
juz tak rano podrywasz babki
Tak wiem...to moze zerkniesz na niego?
Das Böse ist immer und überall, diego-babo!
Odpowiedz najpierw na pytanie, nie wyklocaj sie! To nie jest dyktando, lecz podobno praca licencjacka, no, nie?
Chodzi o zle podanie kolejności treści zadania ...
Aha, czyli z niemieckim ma to mniej wspolnego. Wsadz ten konspekt do filedroppera dla wszystkich zainteresowanych:
http://www.filedropper.com/
Nie chce dawać tego na forum bo uznają to jako plagiat dlatego wolę przez maila
nie potrafie dotrzec do tej strony
to co to za promotor, który nie powie co jest źle i co trzeba poprawić? oni po to są, żeby pomagać i mówić co trzeba jeszcze dopracować, przecież nie po to pisze im się podziękowanie za "wertvolle Hinweise" na początku pracy:)
no wlasnie dobre pytanie ;/ niby mówiła, popodkreślała ale nie wiem dalej co i jak z tym zrobić... cała praca jest ok tylko ten konspekt;/
Okay, pogadaliscie o wszystkim,a co z tym konspektem? Poza filedropper sa tez inne stronki, gdzie mozna to wsadzic. Np. Rapidshare... I inne. Mojego majla nie uzywam, nie wiem, co mnie po drugiej stronie moze spotkac.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego